Skip to eusi

Turkesteron: Naon éta? Kanggo naon? Naon manpaatna?

efek samping turkesteron
Waktu maca: 3 menit

Anu paling urang tingali nyaéta ngeunaan Pangaruh samping épék négatip nu stéroid bisa mawa kana awak urang. Tapi kumaha upami kuring nyarioskeun ka anjeun yén aya stéroid alami di pasar anu nyababkeun résiko anu langkung handap pikeun kaséhatan anjeun? Anjeun bakal hoyong terang, sanés? Muhun, abdi hadir ka anjeun teh Turkesteron! Dina tulisan ieu kami bakal masihan anjeun sadaya inpormasi ngeunaan produk ieu. Parios: 

Naon ari Turbesteron?

Sanaos parantos aya mangtaun-taun, panggunaan na pikeun pamekaran atlit sareng binaragawan parantos mimiti muncul ayeuna. Turkesteron ibarat stéroid alami anu inti bahanna édysteroid. Bahan ieu mangrupikeun stéroid anu aya dina kelas serangga sareng ogé dina pepelakan (dina hal ieu, disebat fitokiddisteroid). Dina serangga, stéroid maénkeun peran faktor pertumbuhan. Sedengkeun pikeun pepelakan, fungsina pikeun ngajagi tina serangga predator anu teu dipasang. Turkesteron di urang manusa ogé ngagaduhan fungsi sapertos serangga: tumuh.

Kanggo naon?

Turkesterone dipaké pikeun mantuan dina latihan jeung ngembangkeun atlit jeung bodybuilders. Ieu fungsi pikeun ngaronjatkeun métabolisme (anu ngajadikeun Ngaduruk Gajih goréng leuwih éféktif) jeung ngarangsang tumuwuhna massa otot (nyieun latihan mawa kaluar otot nu dipikahoyong leuwih gampang). Ieu kusabab pangaruhna dina awak urang sami sareng stéroid androgén, hormon lalaki. Beda sareng jinis hormon ieu, aranjeunna henteu ngarobih organisme awéwé (henteu ngembangkeun ciri lalaki).

turkesteron naon eta pikeun jeung kauntungan

turkesteron kanggo naon e kauntungan

Naon manpaatna Turkesteron ?

Turkesterone dugi ka ayeuna gaduh sababaraha manpaat pikeun kagiatan fisik sareng masalah kaséhatan sanésna ogé. Naha aranjeunna:

  • - Nyepetkeun metabolisme;
  • - Ngarangsang pertumbuhan massa otot;
  • - Ngaronjatkeun hipertropi otot;
  • - Ngurangan laju gajih awak;
  • - Ngaronjatkeun kinerja dina latihan;
  • - Hindarkeun kacapean otot;
  • - Ngaronjatkeun kadar koléstérol alus (HDL);
  • - Ngaleungitkeun asam laktat;
  • – Cai mibanda aksi anti radang jeung antioksidan;
  • - Éta henteu ngagaduhan efek samping anu agrésif sapertos stéroid anabolik sanés;
  • - Henteu ngembangkeun ciri maskulin pikeun awéwé;
  • - Teu ngarugikeun ati sareng jantung.
MACA >>>  TPC - Terapi Pos Daur

Naon dosis anu disarankeun?

Pikeun ngamimitian pangobatan sareng Turkesterone sok disarankeun anjeun konsultasi heula sareng dokter spesialis. Janten, terang dosis anu disarankeun pikeun awak anjeun sareng ogé pikeun jenis kagiatan fisik anjeun.

Sacara umum, disarankeun nyandak dosis 5mg / kg beurat awak per dinten. Pikeun latihan anu boga kawas sorotan o gain massa otot, bisa dicokot poean dina dosis ti 200mg nepi ka 300mg. Dina versi anu dijual dina kapsul, 1 kapsul dituduhkeun dua kali sadinten.

Anjeun masih bisa milih nyandak turkesterone ditéang jeung lianna suplemén téstostéron jeung stimulan hormonal.

Naha nambihan téstostéron?

Salah sahiji mangpaatna nyaéta suplemén pikeun mantuan nyaimbangkeun téstostéron dina maranéhanana anu pisan low di téstostéron. Utamana pas saatos latihan, nalika tingkat téstostéron turun sareng awak rentan ka karusakan otot. Ieu nalika turkesteron ngabantosan awak anjeun, damel salaku pengganti téstostéron dugi ka kasaimbangan. Nyieun gains otot anu sustained malah sanggeus aktivitas fisik.

efek samping turkesteron

efek samping turkesteron

Naha anjeun ngagaduhan efek samping?

Kusabab masih mangrupa zat anyar dipaké dina awak manusa, aya kénéh euweuh laporan efek samping sanggeus pamakéan turkesterone. Sanajan kitu, hal anu penting pikeun dicatet yén aya kénéh teu loba studi ngeunaan ieu suplemén di urang, mangka bisa jadi nu leuwih waktos sababaraha épék teu dipikahayang timbul. Éta pisan sababna naha pentingna salawasna kudu nuturkeun-up médis dina perlakuan ieu, ngartos kamungkinan jeung resiko.

Dimana ngagaleuh? Sakumaha?

Anjeun tiasa mendakan turkesterone dina suplemén khusus sareng toko stéroid pikeun kagiatan fisik, ogé di apoték. Tapi cara paling gampang pikeun mendakanana nyaéta dina internét. Aya sababaraha toko online anu ngajual produk dina merek anu béda. Hargana beda-beda pisan ku mérek sareng sabaraha asalna tina stéroid. Anjeun tiasa mendakan pot 500mg, kalayan 30 kapsul, sakitar R $ 50 sareng pot 500mg kalayan 60 kapsul, sakitar R $ 120.

MACA >>>  Stanozolol: kanggo naon? Naha anjeun ngirangan beurat? Naon pangaruhna? Ngartos!

Sareng anjeun aya, naha anjeun parantos terang turkesterone? Naha anjeun kantos nganggo stéroid alami? Bagikeun ka kami!

1 koméntar dina "Turkesteron: Naon éta? Keur naon eta? Naon mangpaatna?”

  1. avatar

    Hai!
    Kuring ningali yén seueur manpaat Turkesterone sami sareng anu disayogikeun ku BCAA sareng Creatine.
    Abdi ayeuna nganggo anu terakhir ieu.
    Naha kuring tiasa ngalih kana nganggo Turkesterone INSTEAD tina BCAA sareng Creatine?
    Hatur nuhun.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: