Skip to eusi

Turkesteron | Naon eta pikeun jeung kauntungan

Turkesterone naon eta pikeun jeung kauntungan
Waktu maca: 3 menit

Naon Turkesterone?

Éta diturunkeun tina phytoecdysteroids, nyaéta faktor pertumbuhan serangga sareng panyalindungan alami pepelakan ngalawan prédator. Ngaran turkesteron asalna tina sumber tutuwuhan utama na, tutuwuhan mantuan turkestanica sarta alatan zat ieu sarupa jeung téstostéron sacara struktural. 

Naon Turkesterone?

Turkesteron jalan
Turkesteron jalan

Keunggulan Turkesteron:

Kauntungan tina ngagunakeun turkesteron nyaéta épékna sami sareng téstostéron, tapi tanpa Pangaruh samping sarua. Pitulung dina earning massa otot jeung harti, ngaronjatkeun libido jeung ngadalikeun kasakit métabolik kayaning diabetes jeung hypercholesterolemia (koléstérol luhur). 

Komposisi Turkesteron: 

Ieu zat ecdysteroids, nu strukturna sarupa téstostéron tapi kapanggih dina carapace sayur jeung sababaraha tutuwuhan. Éta dianggap "hormon tutuwuhan" sabab fungsina salaku faktor pertumbuhan sareng panyalindungan pikeun organisme ieu.

MACA >>>  1-Téstostéron - Hai Tech | Mangpaat sareng naon éta

Turkesterone kumaha nyandak?

Pamakéanna kalayan stimulus latihan fisik penting pisan. Dosis lalaki turkesteron sakitar 300 mg / dinten, sareng dosis awéwé turkesteron sakitar 200 mg / dinten. Disarankeun dianggo saatos tuang, supados henteu ngaraos seueul atanapi gering. 

Iraha waktos anu pangsaéna pikeun nyandak éta sateuacan atanapi saatos latihan?

Numutkeun studi ilmiah, pikeun Turkesterone jadi éféktif, éta kudu pakait sareng latihan fisik. Jadi eureun gain massa otot (hipertrofi), leungitna beurat atanapi perbaikan parameter métabolik (kolesterol, glikemia), kedah dianggo sateuacan latihan fisik. 

Efek samping Turkesteron:

Nepi ka ayeuna, teu aya efek samping anu katalog dina dosis suplemén

Naha Turkesterone leungit beurat?

Leres, éta ngabantosan ngirangan deposit lemak awak ku masihan anjeun langkung énergi pikeun latihan fisik sareng ngabantosan ngirangan glukosa getih.

Naha mungkin mangtaun massa otot sareng turkesteron?

Sumuhun, pamakéan turkesterone ni'mat gain tina massa langsing pikeun ngaronjatkeun kinerja latihan kakuatan sarta sintésis protéin.

Naha Turkesteron Téstostéron atanapi Stimulator?

Éta sami sareng téstostéron dina struktur sareng épék anabolik. Éta tiasa merangsang produksi téstostéron sacara henteu langsung ku ningkatkeun kamampuan latihan sareng massa otot. 

Turkesterone atanapi Tribulus Terrestris?

Gumantung kana naon nu Anjeun keur pilari, turkesterone mangrupa anabolik, tapi teu merangsang produksi téstostéron kawas Tribullus Terrestris. 

Dina watesan efek samping, Turkesterone ngéléhkeun Tribullus, nu bisa boga iritasi, jarawat, sarta ngaronjat tekanan getih. 

Turkesterone atanapi Peruvian Maca?

Duanana boga épék signifikan dina Libido, sarta béda ngan dina efek samping. Peruvian Maca tiasa gaduh épék anu sami sareng Tribullus sapertos iritasi, jarawat sareng paningkatan tekanan darah. 

MACA >>>  DAFTAR PILIHAN VEGETARIAN pikeun ngagantian

PERTANYAAN REMEN: CEPAT 

Naha Turkesteron Arginine?

Taya, turkesteron mangrupakeun "hormon tutuwuhan" kalawan struktur sarupa jeung épék téstostéron. arginin nyaéta a asam amino non-ésénsial prékursor oksida nitrat sarta patali jeung kekebalan alus sarta formasi jaringan otot. 

Naha Turkesteron Alus?

Sekutu kana prakték latihan fisik jeung tata dahareun pikeun tujuan anjeun, turkesterone janji hasil alus pikeun pamaké. 

turkesteron nyaéta hormon ?

Hal ieu dianggap hormon tutuwuhan jeung struktur sarupa jeung épék téstostéron, tapi tanpa efek samping tina pamakéan na.

Nyaeta Turkesterone hiji stéroid anabolik?

Éta henteu sami sareng sanyawa stéroid anabolik, tapi strukturna sami sareng téstostéron sacara struktur sareng épék anabolik. 

Naha turkesteron aman?

Sajauh ieu teu aya efek samping anu katalog dina dosis suplement. 

nyaeta turkesteron sarms?

Henteu, turkesteron mangrupikeun phytoecdysteroid, "hormon pepelakan" sami sareng téstostéron dina struktur sareng épék anabolik anu aya dina serangga sareng pepelakan. Sarms mangrupakeun modulators reséptor androgén selektif, ngajangjikeun épék anabolik, tanpa efek samping, tapi aranjeunna zat disintésis di laboratorium. 

Naha turkesteron goréng pikeun anjeun?

Sajauh ieu teu aya efek samping anu katalog dina dosis suplement. 

Turkesteron Ningkatkeun Rambut Rugi?

Teu kawas téstostéron, turkesteron henteu ngabalukarkeun bulu leungitna. 

turkesteron dianggo?

Sekutu kana prakték latihan fisik jeung tata dahareun pikeun tujuan anjeun, turkesterone jalan jeung janji hasil alus pikeun pamaké. 

turkesteron peryogi resép a?

Anjeun tiasa mésér di toko dahareun kaséhatan, toko dahareun kaséhatan, suplemén atawa dimanipulasi nurutkeun tujuanana ku ahli gizi atawa dokter.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: