Skip to eusi

Tips pikeun meunangkeun otot gancang

Leungitkeun beurat sareng kéngingkeun massa otot
Waktu maca: 6 menit

hoyong terang kumaha meunang massa otot gancang? Janten teraskeun maca tulisan ieu, pariksa pituduh kami anu diropéa sareng mimitian ngembang!

Kumaha Meunangkeun Massa Otot Gancang?

Sacara prinsip, aturan pikeun mangtaun massa otot nyaeta latihan kagiatan fisik - latihan kakuatan - sarta ngajaga diet ditangtoskeun.

Muhun… Kuring baris nampilkeun sababaraha tips pikeun kumaha carana meunang massa otot nu pasti bakal nyieun prosés anjeun leuwih efisien.

  • Teu eureun latihan nalika anjeun mimiti ngarasa nyeri: salah sahiji kasalahan badag jalma anu hayang gain massa otot jeung ngartikeun teu ngarojong latihan.

Ieu sabab dina momen ieu serat bodas ngawitan megatkeun, ngarah ka hipertropi.

Kanyataanna, urang mangtaun otot nalika serat ieu istirahat sarta penyembuhan tina tatu disababkeun ku exertion. kumaha carana meunang massa otot gancang.

  • Ngalakukeun latihan lalaunan: urang kedah ngalakukeun latihan beurat lalaunan, utamana lamun otot kontraksi.

Alesanna cukup basajan: ieu kumaha urang tiasa ngadek otot urang langkung. Ogé, ieu kumaha urang nyegah awak milarian trik pikeun ngirangan nyeri.

  • Ngalatih antara 3 sareng 5 kali saminggu: Nalika tujuanana pikeun ngawangun otot, idéal nyaéta ngalatih 3 dugi ka 5 kali saminggu. Ogé, unggal grup otot kedah dianggo sakali atanapi dua kali.
  • Bursa latihan biasa: unggal 4 atawa 5 minggu, urang kudu ngarobah latihan, ngaronjatkeun beban. Éta sabab awak urang adaptasi kana beurat sareng ku kituna urang henteu tiasa ngamajukeun tatu.

Nanging, éta pikaresepeun pikeun ngantepkeun instruktur nganalisis kinerja anjeun sareng mutuskeun upami aya kabutuhan sapertos kitu.

  •     Konsumsi protéin kualitas: protéin anu decisive lamun tujuanana pikeun mangtaun massa otot. Ku alatan éta, urang kedah meakeun aranjeunna unggal dinten.

Sanajan kitu, ieu kudu kualitas alus. Ieu ngandung harti yén teu patut dahar daging kalawan loba gajih, contona.

  •     tambahan: Tungtungna, dina sababaraha kasus, nyandak a suplemén     mangtaun massa otot bisa nyieun prosés nu leuwih gancang.
MACA >>>  Overtraining: Naon éta? Kumaha teu overtrain? Naon gejalana? Naon anu kedah didahar?

Naon Sintésis Protéin?

Ieu prosés formasi protéin sarta dilumangsungkeun ngaliwatan struktur disebut ribosom.

Nyimpulkeun, sintésis protéin Éta ngeunaan kamampuan otot urang pikeun nyandak asam amino sareng ngamajukeun pertumbuhan sél otot.

Ku alatan éta, sintésis ieu penting pisan pikeun maranéhanana anu rék mangtaun massa otot.

Pikeun anu sami dilakukeun di urang awak, latihan kakuatan penting, tapi éta teu sakabéh.

Salian latihan anu leres, émut pikeun ningkatkeun konsumsi katuangan anu beunghar protéin atanapi bahkan nyandak suplement.

Iraha waé anjeun ngarobih diet anjeun, émut yén tanpa protéin henteu aya jalan pikeun mangtaun massa otot.

Leungitkeun beurat sareng kéngingkeun massa otot
leungit beurat jeung meunang massa otot

Naha mungkin leungit beurat sareng mangtaun massa otot?

Naha mungkin leungit beurat sareng mangtaun massa otot dina waktos anu sami?!

Leres!

Sanajan loba jalma yakin yén éta téh perlu mimiti leungit beurat lajeng mangtaun massa otot, urang tiasa ngalakukeun duanana dina paralel.

Contona, Anjeun bisa nyieun rencana latihan ngandung latihan aérobik pikeun leungit beurat sarta ogé kagiatan kakuatan pikeun ngawangun otot.

Urang ogé bisa ngajaga séhat, diet low-kalori nu mantuan urang tumuwuh.

Ieu mangrupikeun metode anu éfisién sareng ngahindarkeun fase ipis anu urang nyanghareupan saatos kaleungitan beurat. Éta sabab, bari urang ngaduruk gajih, urang meunang otot.

Latihan pangalusna pikeun meunangkeun massa otot dina leungeun

Awéwé gaduh langkung kasusah dina nyiptakeun otot dina pananganna, naha éta aranjeunna ngawadul pisan ngeunaan "permios" anu kasohor.

Nanging, ku usaha sareng dedikasi dina latihan tiasa ngahontal tujuan ieu.

Nyatana, salah sahiji saran utama pikeun ngawangun otot nyaéta, tanpa ragu, ngalaksanakeun latihan anu leres. latihan pikeun meunangkeun massa otot.

Urang terang yén pikeun unggal grup otot aya latihan khusus, janten hayu urang tingali mana anu pangsaéna pikeun panangan:

  •     Utas langsung kalawan bar
       
  •     Bar maneuh sareng cekelan supinated
       
  •     Benang sabalikna sareng benang palu

Latihan pangalusna pikeun meunangkeun massa otot dina suku

Lalaki boga waktu harder ngawangun otot dina suku maranéhanana sarta ieu alam.

Ku alatan éta, perlu aya karya leuwih difokuskeun sarta milih latihan katuhu téh fundamental. Janten, tingali sababaraha.

  •     Ngadeg Anak sapi jeung 40 reps
       
  •     Squat bébas kalawan 60 reps
       
  •     Isometric squat salila 2 menit
       
  •     lunge leg tunggal kalawan 40 reps dina unggal leg
       
  •     Luncat squats janten 50 reps
MACA >>>  Benang langsung: Tips pikeun palaksanaan

Suplemén pangalusna pikeun gain otot

lamun hayang meunang massa otot gancang atanapi anu ngalaman kasusah ngawangun otot, hal pangalusna mun geus dimimitian maké suplement a.

Janten, kuring bakal masihan anjeun produk anu bakal ngabantosan anjeun ngahontal tujuan anjeun. parios suplement pikeun meunangkeun massa otot!

O Tribulus Terrestris, Peruvian Maca e protéin whey suplement nu ngaronjatkeun vigor fisik sarta pikeun promosi ngaronjat produksi téstostéron, ogé ni'mat kreasi massa otot.

Éta mangrupikeun produk alami, anu henteu ngabalukarkeun karacunan ati sareng masihan sababaraha kauntungan anu sanés. Sajaba ti éta, duanana lalaki jeung awewe bisa make suplement pikeun gain massa otot.

Téstostéron Jeung Gain Otot?

Saha waé anu hoyong kéngingkeun massa otot kedah terang yén téstostéron mangrupikeun hormon anu paling penting pikeun tujuan ieu.

Ngaliwatan réaksi kimiawi, hormon ieu ngatur pikeun merangsang paningkatan dina kakuatan fisik sarta ngurangan laju gajih awak.

Éta sababna lalaki tiasa kéngingkeun otot, sacara umum, kalayan gampang, dibandingkeun sareng awéwé.

Naha kuring henteu tiasa kéngingkeun massa otot?

Sababaraha masalah tiasa nyababkeun urang gaduh kasusah anu langkung ageung pikeun kéngingkeun massa otot gancang, ieu sababaraha:

  • Sesa: Seueur jalma henteu terang, tapi pas urang istirahat serat otot atrofi sareng tumbuh. Janten, upami anjeun ngalatih non-stop, anjeun moal tiasa nampi massa.
       
  • dahareun: diet beunghar karbohidrat basajan tur low protéin pasti bakal meunang di jalan. Éta sabab protéin penting pisan pikeun sakabéh prosés ieu.
       
  • Katabolisme otot: éta prosés dimana otot direcah pikeun nyadiakeun énergi pikeun awak.
  • suplement pangalusna pikeun meunangkeun massa otot

Dina sistem ieu urang leungit otot, jadi urang kudu nyingkahan eta saloba mungkin. Dua tip nyaéta henteu panjang teuing tanpa tuangeun sareng henteu ngalatih langkung ti 60 menit sadinten.

Naha Éta Hésé Ngajaga Massa Otot?

Gaining massa otot, dina tiori, nyaéta prosés nu mana ngalawan alam urang. Éta alatan awak urang teu hayang méakkeun tanaga tapi nyimpen eta.

Janten, anjeun ngalawan kahayang awak anjeun unggal dinten.

Nanging, tong hariwang. Malah ku masalah ieu, urang bisa tetep gains, ngan boga sorotan jeung dedikasi, tingali suplement mangtaun massa otot bikangna.

Naon Anu Kedah Diét Otot Gain Tingali sapertos?

a diet pikeun gain massa otot gancang kudu protéin kualitas luhur jeung karbohidrat basajan.

MACA >>>  Triceps: Kumaha leres ngalaksanakeun latihan sareng variasi

Sajaba ti éta, urang kudu inuman jumlah alus cai sarta ulah aya konsumsi alkohol jeung pangan olahan dina diit .

Kumaha BCAA Bisa Ngabantosan Anjeun Mangtaun Massa Otot?

Asupan BCAA ngamajukeun sintésis protéin sareng ogé ngirangan résiko karusakan otot saatos latihan sareng suplement pikeun meunangkeun massa otot.

Kalayan ieu, urang tiasa ngawangun otot gancang sareng éfisién sareng urang henteu kedah nangtung kusabab tatu.

Ku kituna, suplemén kalawan produk ieu bisa jadi outlet pikeun hasil gancang.

tag séjén: bcaa meuli, harga bca, Keunggulan BCAA, bcaa keur naon, bcaa sadaya merek

Creatine Jeung Massa Otot

Teu bisa ngobrol ngeunaan gain massa teu nyebut creatine, sabab mantuan dina recovery post-workout, hidrasi sél jeung ngaronjat kakuatan.

Undoubtedly, ngagunakeun suplement creatine bakal mantuan Anjeun ngawangun otot dina waktu kurang.

tag séjén: Naon creatine dipaké pikeun?, Mangpaat Creatine, creatine meuli, harga creatine, Creatine sadaya merek

Tempo langkung seueur ngeunaan pangalusna suplemén

Pra latihan

Kumaha Ngajagi Massa Otot Salila Latihan Aérobik?

Sangkan latihan aérobik teu ngaganggu gains anjeun, hal anu penting pikeun ngajaga kasaimbangan, nyaeta, teu exaggeration. Ogé, idéal nyaéta ngalaksanakeun kardio saatos latihan kakuatan, sanés sabalikna.

Eta sia mentioning yén unggal jalma responds béda pikeun latihan, jadi profésional kudu ngagambar tempo kasus anjeun.

Ogé, fokus kana konsumsi protéin anu luhur penting pisan, nunjukkeun yén anjeun peryogi énergi pikeun ngalatih. Protéin jeung suplemén  Éta ogé penting pikeun ngawangun otot.

Kumaha hypertrophy sareng ngartikeun dina waktos anu sami?

Sakali deui, urang kedah mikirkeun kasaimbangan, boh dina hal latihan sareng tuangeun. Anjeun kudu ningkatkeun asupan caloric Anjeun mangtaun massa otot, tapi fokus kana protéin jeung poho ngeunaan pangan olahan.. Kuring miharep anjeun ngarasakeun pituduh ieu jeung nepi ka rengse, kuring boga tip a. Upami anjeun hoyong suplemén mangtaun massa otot, abdi nyarankeun mésér ti tempat dipercaya kawas toko suplement Suplemén langkung mirah.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: