Skip to eusi

Téh Kayu Manis Tua: Naon éta? Kanggo naon? Naha anjeun ngirangan beurat?

Téh Kayu Manusa Téh
Waktu maca: 3 menit

Tea kayu manis lalaki kolot, sacara ilmiah katelah Miconia Albicans, nyaéta tèh anu dipikanyaho pikeun kakuatanana ngalawan nyeri sendi, sabab daun pepelakan ngagaduhan phytochemical anti radang anu kuat. Tutuwuhan mangrupikeun alternatif anu saé pikeun pengobatan arthrosis, radang buku-buku, tulang tonggong jeung nyeri sendi sacara umum.
Nanging, aya sababaraha anu kontroversial yén téa tiasa nyababkeun masalah jantung. Maka, tulisan dinten ieu bakal netelakeun sadaya mamang ngeunaan kayu manis baheula, naon manpaatna sareng bahaya. Parios!

Naon Teh Manusa Kayu Manusa?

Miconia Albicans mangrupikeun ramuan anu asalna ti kalér-wétaneun Brasil sareng, di Bahia, éta nicknamed kayu manis lalaki kolot. Kayu manis lalaki heubeul jadi dipikawanoh pikeun éfék anti radang, panyalindungan ngalawan neuropathy nyeri jeung anti nociceptive (kamampuhan sangkan otak kirang sadar nyeri). Sajaba ti éta, manéhna dipikawanoh pikeun mantuan dina perlakuan diabetes, panyakit burih jeung peujit.
Téh daun kayu manis lawas tiasa dianggo sacara lisan atanapi éksternal, éta tiasa dianggo pikeun inuman atanapi dilarapkeun ka daérah anu kaserang, kadua kasus épék diperhatoskeun. Daun kayu manis tina sepuh éta ngalawan nyeri dina saluran getih sareng éksternal, dina situs anu diterapkeun.
Téh Kayu Manusa Téh

kanggo naon?

Kakuatan anti radang na ngirangan pembengkakan tuur sareng sendi sanésna, gancang sareng épéktip, ngaleungitkeun nyeri dina waktos anu singget. Téh kai-lami kayu manis kedah dianggo pikeun waktos sahenteuna 30 dinten anu teu kaganggu, sareng tiasa diperpanjang pikeun waktos anu langkung lami.
Aya laporan yén tindakan téa gaduh pangaruh langsung, lengkep ngaleungitkeun nyeri. Nanging, sanaos aya bantuan langsung, pangobatan kedah dilakukeun salami 30 dinten kanggo épék nyata tutuwuhan. Salami 30 dinten pangobatan, 200g daun cekap.

MACA >>>  pil bobo

Kumaha cara ngadamelna? 

Sateuacan nyiapkeun teh kayu manis baheula anjeun, anjeun kedah ati-ati pisan nalika milih hérbal, upami anjeun badé mésér éta utamina ti toko-toko kadaharan hérbal sareng alami, pastikeun anjeun ngan ukur ngagaleuh daunna. Supados téa ngagaduhan pangaruh, éta kedah didamelna ngan ukur daunna. Daunna kedah dina kaayaan anu sampurna, henteu aya cacad atanapi hideung.
Upami aranjeunna gaduh penampilan anu poék, éta hartosna aranjeunna parantos ferméntasi, upami aranjeunna diwarnaan, éta kusabab aranjeunna kapangaruhan ku jamur, teu ngabogaan leuwih efisiensi keur tea. Disarankeun make daun anu garing tapi masih dina kaayaan alus, héjo dina hiji sisi jeung krim di sisi séjén.
Pikeun nyieun téh kayu manis manula, anjeun peryogi:

  • 15 daun pepelakan;
  • 1 liter cai.

Tempatkeun daun dina 1 liter cai teras kulub. Teras pareumkeun panas sareng ngantepkeun sina cicing sababaraha menit. Galur sareng gaduh dua gelas sapoé, hiji sateuacan tuang siang sareng hiji sateuacan tuang. Sésana, anggo ngamandian daérah anu nyeri.
Daun anu sami kedah dianggo nyeduh téh unggal dinten sareng dianggo salami 30 dinten berturut. Sababaraha urang nyarios yén téa tiasa dianggo dugi ka 60 dinten. Téh kai-lami kayu manis mangrupikeun pangobatan jangka panjang.
Téh Kayu Manusa Téh

Kumaha nginum Téh Manusa Kayu Manusa?

Sakumaha didadarkeun di luhur, teh kedah dicandak dua kali sapoé sareng dilarapkeun ka daérah anu nyeri.

Naha anjeun ngirangan beurat?

Salian ngaleungitkeun nyeri, tea kayu manis kolot ngagaduhan an antioksidan, nyaeta, eta cleans sél tina radikal bébas, nyieun ati jeung ginjal gawé hadé, akibatna mantuan dina emaciation.

MACA >>>  Balap

Benefícios

Kauntungan utama tina kayu manis baheula kanggo pengobatan:

  • Busak
  • osteoarthritis
  • Rematik
  • nyeri sendi
  • bursitis

 Kontra tina Téh Kayu Manis Tua

Henteu aya catetan ngeunaan kontraindikasi pikeun tea kayu manis kolot atanapi Pangaruh samping, nu bisa mangaruhan jantung. Sanajan kitu, nu dosage poean teu kudu ngaleuwihan, Ngahindarkeun efek nu teu dihoyongkeun. Disarankeun konsultasi ka dokter sateuacan ngamimitian perawatan sareng tea, sapertos pangobatan naon waé, panggunaan tea ogé kedah diawasi.
Ogé, pastikeun asal muasalna ti mana anjeun bakal mésér daun kayu manis lawas, sakumaha anu parantos kami sebatkeun dina tulisan, ngan ukur daun dina kaayaan anu saé anu dianggo pikeun tèh. Entong mésér daun anu lami sareng patri sareng henteu nampi produk sanés ngan ukur daun pepelakan.
Naha anjeun resep tip sareng inpormasi kami? Ninggalkeun koméntar anjeun!

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: