Skip to eusi

Syarat panggunaan

Waktu maca: 2 menit

Penting pikeun taliti maca topik anu nuturkeun ngeunaan prinsip sareng kalakuan hukum situs wéb Dieta Ja, pikeun nyumponan ekspektasi pangguna Internét anu nganggo halaman wéb.

Dieta Ja mangrupikeun halaman wéb anu nyayogikeun inpormasi pendidikan ngeunaan kaséhatan dina basa anu tiasa diaksés sareng sederhana, ditujukeun pikeun masarakat awam. Situs wéb sanés gaganti pikeun diagnosis médis atanapi naséhat.
Wibawa

Inpormasi anu diterbitkeun dina halaman wéb ngan ukur diproduksi ku para ahli kaséhatan. Panulis didaptarkeun dina halaman Ngeunaan Kami.

Situs ieu komitmen pikeun nyebarkeun inpormasi tina sumber anu aman.
Tujuan Halaman Wéb

Tujuan loka éta pikeun nginpokeun ka masarakat awam dina basa diaksés tur basajan ngeunaan kaséhatan, gizi jeung karaharjaan. Situs ieu nyertakeun topik sapertos terapi konvensional sareng pangobatan alternatif, leaflet pangobatan, tip kageulisan, diantara seueur kategori anu aya hubunganana sareng kaséhatan. Inpormasi ieu henteu tiasa diganti pikeun diagnosis médis, perawatan atanapi naséhat.
Karusiahan

Sakur inpormasi anu dikumpulkeun ku Dieta Ja, sapertos alamat email, moal pernah disalurkeun, dipasihkeun atanapi dijual ka pihak katilu, kecuali diwajibkeun ku hukum. Kabijakan privasi lengkep dipidangkeun dina halaman Kabijakan Privasi kami.
Rujukan

Sadaya eusi dihasilkeun ku kolaborator urang. Rujukan Bibliografi aya dina halaman Bibliografi kami.

Halaman wéb ieu sacara éksklusif dibiayaan ku pendapatan tina iklan online. Iklan ngabiayaan situs, karyawanna sareng apdet téknis.

Diet Ja nampilkeun iklan Google. Kami henteu ngontrol eusi iklan sapertos kitu sareng eusi redaksi kami bebas tina pangaruh komersil.

Situs wéb kami nyayogikeun spanduk pariwara sareng tautan, sareng sadaya pariwara dibédakeun ku kecap "Iklan" sareng / atanapi "Iklan Google".

Kami henteu ngandelkeun perusahaan naon waé. Situs wéb mangrupikeun éntitas anu mandiri sareng teu kaditu teu kadieu anu henteu aya hubunganana sareng laboratorium atanapi industri farmasi. Kami henteu ngamajukeun produk anu gumantung kana sponsor, sareng iklanna leres-leres bebas sareng teu kaditukan.