Skip to eusi

Pra-latihan: langkung énergi sareng kahayang pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary

Nu pre workout meuli
Waktu maca: 7 menit

Konsumsi dahareun atawa suplemén sateuacan latihan penting pisan pikeun ngajamin yén prakték kagiatan fisik bakal dilakukeun ku cara anu paling gampang, nyaéta, kalayan kakuatan sareng presisi anu langkung, numutkeun naon anu dipiharep.

Henteu janten masalah upami tujuan latihan anjeun leungit beurat atawa meunang massa otot, rojongan pre-workout ngaliwatan dahareun bener ngajadikeun bédana badag.

Tapi naon meakeun pikeun mibanda leuwih énergi jeung kahayang pikeun teu ngan kaluar tina gaya hirup sedentary, tapi ogé ngalakonan kagiatan jeung kinerja pangalusna?

Éta naon anu anjeun bakal ngartos ti ayeuna dina tulisan lengkep ngeunaan topik ieu!

Naon pre workout?

O sateuacan latihan Ngarujuk kana sagala konsumsi anu dilakukeun sateuacan latihan, naha ngalangkungan tuangeun atanapi suplemén tuangeun, nyayogikeun dukungan énergi anu langkung ageung sareng kahayang pikeun ngalakukeun latihan fisik. naon pre workout.

jenis ieu konsumsi saméméh latihan bisa dipigawé boh via suplemén sakumaha keur dahareun husus, lajeng anjeun bakal nyaho indikasi pangalusna pikeun maranéhanana anu rék leungit beurat atawa mangtaun massa otot.

Suplemén

éta suplemén sateuacan latihan Éta nu kudu salawasna dicokot saméméh latihan, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, sarta aranjeunna dihasilkeun ku zat nu mantuan ngaronjatkeun kinerja méntal sarta fisik.

Éta henteu diproduksi pikeun anu angkat ka gim sareng ngalaksanakeun latihan beurat sacara éksklusif, tapi pikeun saha waé anu ngalaksanakeun olahraga sareng kagiatan fisik, ngabantosan évolusi fisik sareng mental individu.

Aya seueur suplemén anu ditunjukkeun sateuacan latihan, masing-masing gaduh komposisi anu béda anu museurkeun kana kéngingkeun réspon fisiologis anu béda.

Hal ieu ngajadikeun eta pohara penting pikeun anjeun sadar lamun nyieun kaputusan ngeunaan naon nu bakal suplemén bakal nyandak, meh aya dina perjangjian jeung naon rék ngahontal.

Suplemén jinis ieu éfisién pisan pikeun ningkatkeun énergi sareng disposisi praktisi kagiatan fisik, bari ngirangan kacapean sareng ningkatkeun suhu awak.

Os sateuacan latihan paling mujarab anu ngagabungkeun épék paling béda pikeun ngajamin kinerja sabenerna lengkep.

MACA >>>  Silymarin - Ayeuna Pangan | Naon eta pikeun sarta Mangpaat

Naon anu kedah dilakukeun sateuacan latihan pikeun ngirangan beurat?

Pikeun nyandak saméméh latihan jeung leungit beurat konsumsi suplemén thermogenic tangtu kalawan pangaruh dina ngaduruk gajih dituduhkeun, tingali Naon anu kudu dipigawé saméméh latihan pikeun leungitna beurat:

  • Suplemén Thermogenic sapertos Black Mamba sareng Lipo Black!   
  • Karnitin
  • Suplemén anu ngandung taurin dina komposisina

Naon anu kedah dilakukeun sateuacan latihan pikeun kéngingkeun massa otot?

Dina kasus jalma anu hoyong mangtaun massa otot, aya sababaraha jinis suplemén anu langkung cocog pikeun nyandak sateuacan latihan. Naon anu kudu dipigawé saméméh workout mangtaun massa otot:

  • Creatine, nu dituduhkeun pikeun Hipertropi otot, kanaékan kakuatan otot jeung gain kakuatan
       
  • Whey Protein sareng suplement BCAA, anu ngabantosan massa otot sareng pulih otot sacara éfisién

tuangeun

Dahareun ogé ngabantosan seueur anu hoyong gaduh disposisi anu langkung ageung sareng langkung énergi pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary.

Aya seueur jinis katuangan anu dituduhkeun pikeun dikonsumsi sateuacan latihan, boh pikeun anu hoyong ngirangan beurat sareng anu hoyong mangtaun massa otot.

Naon dahar pre workout pikeun leungitna beurat?

Konsumsi tuangeun sateuacan latihan tiasa ngabantosan anjeun leungit beurat sareng pikeun éta aya sababaraha pilihan anu tiasa dilebetkeun kana asupan tuangeun sapopoé. naon dahar pre workout leungit beurat:

  • Bar protéin
  • roti gandum sakabeh
  • Ubi jalmi
  • Kéju
  • Oats
  • Alpuket

Kadaharan ieu, sacara umum, beunghar ku karbohidrat kompléks atanapi lemak anu saé, anu ngabantosan ngirangan rasa lapar, konsumsi kalori sareng ngaleupaskeun karbohidrat laun-laun ka individu salami latihan fisik.

Naon anu kedah tuang sateuacan latihan pikeun hypertrophy?

konsumsi di sateuacan latihan pikeun anu hoyong hipertropi kudu dumasar kana sababaraha pangan anu bakal mantuan pisan dina achieving hasil hadé pikeun gain massa otot Neuteup naon dahar pre workout pikeun hypertrophy :

  • Endog, nu beunghar ku luhur concentração protéin nu boga nilai biologis luhur
  • Daging beureum, éta ngajamin suplai protéin anu langkung luhur pikeun latihan anu langkung beurat
  • Protéin tina tutuwuhan sapertos kacang polong, lentil, kacang
  • Lauk, anu ngajamin asupan protéin anu saé sareng, dina sababaraha kasus, lemak teu jenuh anu saé

Salaku tambahan, ngonsumsi katuangan anu ngandung karbohidrat kompléks, sapertos kentang amis sareng pasta gandum, contona, ogé mangrupikeun tip anu saé pikeun anu hoyong hipertrofi sareng tuang saé sateuacan latihan.

Kumaha nyandak pre workout

Cara pikeun nyandak sateuacan latihan bisa greatly rupa-rupa, tempo masalah kayaning jenis kadaharan atawa suplement anjeun consuming kumaha carana nyandak pre workout.

Sacara umum, anu bakal meakeun dahareun saméméh latihan, gumantung kana jenis jeung jumlah bisa ingested, indikasi pikeun ngalakukeun sagalana antara 1 jeung 2 jam saméméh latihan.

MACA >>>  Cardarine | Naon eta pikeun jeung kauntungan

Di sisi séjén, dina kasus ngagunakeun suplemén, tip sok meakeun sabudeureun 30 menit saméméh latihan, sarta dina kasus thermogenics, ulah asupan maranéhanana sanggeus 18 pm, ku kituna teu mangaruhan saré.

Kumaha carana ngadamel pre workout homemade

Aya loba resep pikeun alus sateuacan latihan homemade, nu bakal mere Anjeun sagalana nu peryogi pikeun mibanda leuwih énergi jeung kahayang pikeun olahraga, Ngahindarkeun kaluar tina gaya hirup sedentary.

Ieu sababaraha tip ngeunaan naon anu anjeun tiasa laksanakeun sateuacan latihan. kumaha carana sangkan pre workout di imah:

  • Jus Apple kalawan Beetroot
  • smoothie énergi cau
  • Kentang amis jeung koko shake
  • tapioka vegan jeung oat pancake
  • Banana Pancake kalawan mentega suuk

Naha pre workout hadé pikeun gain massa?

Leres, gumantung kana tujuan anjeun, dina hal ieu hypertrophy, pre workout téh alus pikeun gain massa.

Pikeun ieu, kumaha oge, penting pisan yén aya kasaimbangan kalori anu positip, sabab anjeun peryogi énergi, komo deui dina kasus latihan anu langkung sengit, sareng karbohidrat kompléks penting pikeun tujuan ieu.

Kurangna énergi anu dipikabutuh dina diet pre-workout tiasa nyababkeun panggunaan otot anjeun salaku sumber énergi, anu bakal ngakibatkeun katabolisme otot, anu sabalikna tina anu anjeun carioskeun.

Mangpaat ngagunakeun pre workout

Pamakéan hiji alus sateuacan latihan sanggup nyadiakeun mangpaat béda, leuwih ti ngan mawa leuwih énergi pikeun anjeun sarta.

Diantara mangpaat ngagunakeun dahareun jeung suplemén saméméh latihan nyaéta kauntungan ngagunakeun pre workout:

  • Ngabantosan ningkatkeun kinerja nalika latihan
  • Ningkatkeun kakuatan otot
  • Ngurangan kacapean otot
  • Nyangking langkung énergi nalika latihan
  • Ngaronjatkeun neurostimulasi anu langkung ageung
  • Ningkatkeun daya tahan otot
  • ngurangan nu persentase gajih, sabab accelerates nu métabolisme jeung ngaduruk gajih
  • Promotes kanaékan massa otot
Naon pre workout?
Kanggo naon pra latihan

Naon pre workout?

Pamakéan tina sateuacan latihan Ieu fungsi pikeun ngaronjatkeun disposition jeung tanaga dina latihan, nyadiakeun gizi diperlukeun ku kituna aktivitas fisik bisa dipigawé leuwih éféktif jeung promosi kinerja fisik hadé.

Ku kituna, anjeun bakal bisa tolerate usaha leuwih gede dina latihan-inténsitas tinggi dina jangka waktu nu leuwih lila. keur naon pre workout.

Konsumsi kadaharan atawa suplemén saméméh latihan ogé bisa greatly ngaronjatkeun fokus jalma anu practicing latihan, nu ensures konsentrasi gede dina pengulangan jeung palaksanaan kagiatan.

Henteu paduli waktos latihan anjeun sareng jinis latihan anu dilakukeun, nyatana yén konsumsi katuangan atanapi suplemén ieu tiasa ningkatkeun kinerja kalayan ningkat énergi sareng disposition.

Pra-latihan mana anu langkung kuat?

Os sateuacan latihan kuat, sacara umum, nyaéta zat anu paling beunghar ku zat anu ngabantosan potentiate énergi sareng disposisi, sareng anu ngagabung mana pre workout leuwih kuat.

MACA >>>  Jack3D - USP Labs | Naon eta pikeun jeung kauntungan | latihan ngabeledug

Suplemén anu ngandung taurin sareng kafein, contona, tiasa nyayogikeun énergi sareng fokus, sedengkeun anu nganggo béta-alanin ogé éfisién pikeun ngirangan kacapean.

Nu pre workout meuli
Nu pre workout meuli

Nu pre workout meuli

indikasi sok nu nyoba meuli suplement nu leuwih saluyu jeung tujuan Anjeun, boh nu sipatna leungitna beurat atawa gain massa otot.

Barina ogé, anjeun tiasa milarian sareng mendakan tip suplement anu nu pre workout mésér pasar, tapi lamun tujuanana béda ti naon rék ngahontal, éta moal mantuan anjeun ngahontal tujuan anjeun.

Pra workout kalawan béta alanin

D ageung

Éta hiji pre workout kalawan béta alanin nu mantuan nyadiakeun leuwih énergi saméméh latihan jeung nu mantuan mangtaun leuwih massa otot dina cara nyata. anjeun tiasa ngagaleuh.

Evora

Suplemén ieu ngagaduhan formulasi anu sederhana sareng gaduh sababaraha bahan, kalayan dosis taurin anu luhur, ningkatkeun énergi, ogé kafein, anu ngaduruk langkung seueur lemak.

Psychotic

Éta salah sahiji sateuacan latihan kawentar di dunya, keur diwangun ku bahan kalawan luhur thermogenik jeung nu pisan stimulating, promosi kanaékan kakuatan jeung massa otot Diajar leuwih dina mésér psychotic.

pangalusna pre workouts

dilatex

Dilatex mangrupakeun suplement nu promotes hiji pamutahiran dina kinerja umum tina praktek aktivitas fisik, ngaliwatan pamutahiran dina aliran getih, kalawan irigasi gede tina urat jeung otot. meuli dilatex.

hacker massa manusa

Huma Mass Hacker mangrupikeun suplemén anu ngabantosan seueur otot, ngamajukeun paningkatan téstostéron alami jeung ngaronjatkeun gain kakuatan diajar leuwih dina hacker massa manusa meuli.

Venom

Ieu salah sahiji pangalusna pre workouts , dianggap idéal pikeun anu hoyong ningkatkeun hasil binaraga, ngamajukeun énergi anu langkung ageung sareng ogé janten vasodilator anu kuat.

kacindekan

Sakumaha anjeun tingali, éta sateuacan latihan Éta idéal pikeun jalma anu hoyong gaduh langkung énergi sareng énergi pikeun ngalaksanakeun latihan fisik sareng ngahontal tujuan anu dipikahoyong.

Dina téks ieu, anjeun diajar sakedik langkung seueur ngeunaan katuangan sareng suplemén anu pangsaéna pikeun pra-latihan, ogé tip konsumsi sareng anu paling cocog dina pasaran.

Naha anjeun resep artikel dinten ieu ngeunaan pangalusna pre workout: langkung énergi sareng kahayang pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: