Skip to eusi

Hypertrophy otot, suplement, diet jeung tips latihan

Naon hypertrophy otot
Waktu maca: 6 menit

Undoubtedly, salah sahiji mamang paling umum jalma anu boga tujuan pikeun meunang massa otot tur mimitian exercising, éta ngeunaan cara katuhu pikeun ngalakukeunana.

Ku alatan éta, kiwari anjeun bakal bisa ngarti saeutik leuwih jero naon prosés Hipertropi otot sareng naon cara anu pangsaéna pikeun hipertrofi otot anjeun.

Naon hypertrophy otot

Naon hypertrophy otot a hipertropi Otot dasarna nyaéta prosés ningkatkeun volume otot ngaliwatan jumlah sél dina unggal jaringan otot.

Dina basa sejen, keur sanggup hypertrophy otot teu leuwih ti ngaronjatna jumlah massa otot, anu akibatna ngaronjatkeun volume otot.

Naon anu kudu dipigawé pikeun hypertrophy

Dina raraga hypertrophy otot, perlu pikeun ngalaksanakeun latihan husus kalawan beurat, museurkeun éksklusif dina ngaktipkeun sarta gawé sakabéh grup otot dina awak. Naon anu kudu dipigawé pikeun hypertrophy.

Salah sahiji kabiasaan pangbasajanna nyaéta ngalatih di gim, sareng kalebet rutin tuangeun anu ngagaduhan jumlah kalori anu langkung luhur tibatan normal.

Ku cara kieu, awak bakal tiasa merangsang prosés hypertrophy sareng ngawangun langkung otot.

Hypertrophy sabab latihan

Latihan anu ditujukeun pikeun hipertrofi otot penting pisan, sabab éta mangrupikeun anu paling positip mangaruhan transformasi awak unggal jalma.

Gawéna duanana pikeun individu anu underweight tur hoyong ningkatkeun kamampuh fisik maranéhanana. hypertrophy sabab latihan.

Kitu ogé pikeun jalma anu kaleuwihan beurat sareng hoyong leungit beurat tanpa ninggalkeun kaleuwihan kulit atawa kulit sagging.

Kumaha runtuyan pikeun hypertrophy

Biasana latihan anu ditujukeun pikeun hipertrofi ngagaduhan latihan anu kirang langkung 6 dugi ka 12 pangulangan sapertos kieu. kumaha runtuyan pikeun hypertrophy.

MACA >>>  Pangubaran bumi pikeun nyeri huntu: Kami nyarankeun anu pangsaéna!

Beban, atawa, jumlah beurat dipaké dina latihan bakal salawasna rupa-rupa sabudeureun kapasitas palaksanaan nyokot kana akun variasi pangulangan ieu.

Sabaraha lami kanggo hypertrophy 5kg

Jinis itungan ieu tiasa bénten pisan sabab kalebet sababaraha faktor dina persamaan.

Faktor anu béda-béda ti komitmen sareng disiplin individu, dugi ka predisposisi genetikna sorangan.

Tapi, aya ogé pangbagi umum anu nunjuk ka kapasitas umum yén lalaki sanggup hypertrophying ngeunaan 11kg dina 1 taun, ku kituna, 5kg dina ngeunaan 5 bulan latihan.

Pikeun awéwé, jumlahna turun ka satengah. sabaraha lila pikeun hypertrophy 5kg.

Tips hypertrophy gancang

Faktor utama anu potentiate kamampuan pikeun hipertrofi otot nyaéta: tips pikeun hypertrophy gancang:

  • Latihan pikeun gagal otot
  • Kadaharan kalayan sahenteuna 2g protéin per kg beurat awak
  • Rata-rata 7 nepi ka 8 jam sare per poé
  • Ningkatkeun asupan cai anjeun sakitar 3 liter sadinten
  • Ngalatih otot anu sami sahenteuna 2x saminggu

Diet pangalusna pikeun hypertrophy, kumaha eupan

Pasti jalan pangalusna pikeun ngajamin a diet pangalusna pikeun hypertrophy nyaeta langsung kalawan a ahli giziNanging, pikeun anu hoyong ngamimitian diet tanpa panutan profésional, ieu sababaraha nomer anu kedah didasarkeun:

  • 2 g protéin per kg beurat awak
  • 0.7 g gajih per kg beurat awak
  • 3,5 g karbohidrat per kg beurat awak

Kumaha hypertrophy dina crossfit

Émut yén latihan crossfit sacara alami ngagaduhan tingkat kasulitan sareng usaha anu langkung luhur rata-rata dina sababaraha titik, pikeun ngahontal kumaha hypertrophy di crossfit éta bakal diperlukeun:

  • Dahar kaleuwihan kalori
  • Latihan kalayan kamajuan beban dina latihan

Ku cara kieu, bakal mungkin pikeun ngagilekkeun pengeluaran kalori anu langkung luhur, anu tiasa nyababkeun leungitna beurat tibatan hipertrofi otot.

Latihan pikeun hypertrophy anak sapi

Variasi latihan anu tiasa dilakukeun pikeun hypertrophy anak sapi leutik, tapi modalitas latihan nyaéta yén éta tiasa dilakukeun ku sababaraha cara anu béda.

Sababaraha latihan hypertrophy anak sapi paling dipaké nyaéta:

  • anak sapi nangtung
  • Anak sapi asup pencét suku
  • Anak sapi di smith
  • bank tunggal
MACA >>>  Lipo 6 Hideung Ultra konsentrasi - Nutrex | Naon eta pikeun jeung Mangpaat

Tapi, bentuk latihan anu leres-leres tiasa ningkatkeun hasil.

Fokus kedahna pikeun ngalakukeun saloba pangulangan sabisa-gancang, kalayan beurat-gancang.

Dina seueur kasus, 20, 30, sareng bahkan 40 pangulangan dilakukeun ku anu hoyong hipertrofi anak sapi.

Latihan pikeun hypertrophy suku

paling umum latihan hypertrophy leg, komo deui mujarab pikeun maranéhanana anu hayang meunang suku badag tur hypertrophied, nyaéta:

Hypertrophy sareng deficit caloric

Hal ieu kacida penting pikeun ngarti yén individu anu ngalatih kalawan tujuan hypertrophy muscular, kedah ulah aya ngajaga di deficit caloric, sabab, ku ngalakukeun ieu, awak teu ngahontal hypertrophy.

Ngan dina kaayaan jalma anu teu pernah latihan naon wae aktivitas fisik, sarta ngan pikeun periode pondok waktu, sanajan aranjeunna dina deficit caloric, aranjeunna bakal bisa hypertrophy.

Sanajan kitu, perlu pikeun ngajaga surplus caloric pikeun ngaktipkeun hypertrophy sarta ngawangun massa otot.

Naon stéroid pangalusna pikeun hypertrophy otot

Nalika asup kana merits pamakéan stéroid anabolik, hal anu penting pikeun ngantebkeun yén pamakéan maranéhanana kudu dipigawé dina ragam mastikeun profésional sarta kalawan pangawasan médis. naon stéroid pangalusna pikeun hypertrophy otot.

Jeung sajaba ti, aranjeunna salawasna dipaké dina kombinasi, nyaeta, boro a siklus bakal dilakukeun ngan ukur 1 stéroid anabolik

Sanajan kitu, dina watesan poténsi anabolik, aya sababaraha stéroid potent, kaasup nu téstostéron fungsi minangka conto hébat.

Hypertrophy nu suplement nyandak
hypertrophy anu suplemén tomar

Hypertrophy nu suplement nyandak

Individu anu neangan pikeun ménta hasil hadé dina watesan hypertrophy nu suplement nyandak, salawasna milih ngagunakeun éta suplemén, nu bisa mantuan pisan dina prosés.

Sanajan lolobana suplemén Tujuanana pikeun ningkatkeun gizi, nambihan langkung seueur protéin kana diet, aya jinis produk sanés anu tiasa mangaruhan gain massa otot jeung hypertrophy.

Kawas contona:

suplement pro-hormon

Jenis produk ieu dikembangkeun salaku alternatif pikeun stéroid anabolik, sabab tiasa mangaruhan tingkat hormonal sareng ogé ningkatkeun jumlah téstostéron dina awak.

Kalayan ieu, hasil pikeun hypertrophy otot condong jadi leuwih gancang, leuwih sengit sarta leuwih éféktif, salami individu tetep dina diet kalawan surplus caloric.

MACA >>>  Mesotrope - Naga Pharma | Naon eta pikeun jeung Mangpaat

Ieu sababaraha conto prohormones.

Mdrol

M-drol mangrupikeun pro-hormon anu lami pisan, salah sahiji anu pangheulana janten populér sareng sanggup nyayogikeun gancang dina massa otot.

Sanajan kitu, hal anu penting pikeun ngantebkeun yén éta téh lain suplement konvensional, kituna, eta boga Pangaruh samping sareng tiasa ngabahayakeun upami dianggo teu leres.

M drol mésér
M drol mésér

hstane

H-Stane mangrupikeun pro-hormon anu diimpor, dikenal sareng seueur dianggo, éta dianggap produk anu cukup kuat sareng museurkeun pisan kana kaamanan pikeun pangguna.

Pikeun, sanajan mibanda kamampuhan sedeng pikeun gain massa otot, condong jadi aman tur kirang ngabahayakeun ti prohormones séjén.

stane meuli
stane meuli

alfa m1

Alfa m1 mangrupikeun salah sahiji pro-hormon anu paling kuat dina pasaran, sabab fokus pisan kana nyayogikeun hasil kasar dina massa otot bari ngabantosan ngirangan persentase gajih awak.

Ku sabab kitu, pangguna produk ieu sering ngalaporkeun parobahan éstétika anu gancang pisan.

Sanajan kitu, eta tetep kudu cautious kalawan pamakéan na, sabab niatna alters nu sumbu hormonal awak sarta merlukeun péér pikeun awak cageur ogé sanggeus dipaké.

Alfa m1 mésér
Alfa m1 mésér

Hypertrophy sareng thermogenic

Mertimbangkeun yén thermogenics boga fungsi pikeun ngaronjatkeun pengeluaran caloric, teu mangrupakeun ide nu sae pikeun ngagunakeun tipe ieu hypertrophy jeung thermogenic salila periode gain beurat atawa dimana fokus kana hypertrophy.

Iwal tujuanana ngan ngagunakeun zat stimulan tina thermogenics salaku jenis pre-workout.

Hypertrophy jeung harti

Salila fase hypertrophy, hal anu paling disarankeun nyaéta nyingkirkeun kahayang pikeun tetep didefinisikeun, sabab umumna persentase gajih nambahan saeutik hypertrophy jeung harti.

Nanging, perlu nyaluyukeun konsumsi kalori sadinten supados gain beurat langkung ageung dina otot sareng kirang dina jumlah akumulasi lemak.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: