Skip to eusi

Kumaha leungit lemak lokal sareng kéngingkeun massa ramping? Panggihan sadayana di dieu!

Tips leungit gajih gancang
Waktu maca: 7 menit

Sadayana hoyong, dina sababaraha tingkat, kaleungitan gajih lokasina, keur salah sahiji tujuan utama paling jalma, tapi maranéhna ogé hayang mangtaun otot dina waktos anu sareng.

Sababaraha yakin yén ieu téh teu mungkin, tapi kabeneran aya nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ménta jenis ieu hasil pohara positif, guaranteeing pencapaian tujuan nu dipikahoyong.

Sareng kumaha ieu kahontal? Éta naon anu urang badé nunjukkeun ka anjeun, ti ayeuna, dina tulisan lengkep ngeunaan topik ieu!

Tips pikeun leungit gajih lokal gancang

Jalma anu hayang leungit gajih localized gancang bisa ngahontal ieu ku nerapkeun sababaraha prakték dasar pikeun rutin sapopoé maranéhna. tips leungit gajih leuwih gancang.

Ngurangan asupan kalori poéan anjeun sarta exercising rutin, puasa intermittent, sarta consuming pangan thermogenic ngan sababaraha cara anjeun bisa ngahontal tujuan anjeun leuwih gancang.

Naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngaleungitkeun lemak lokal?

Leungitna lemak lokal tiasa dihontal ku rutin sadinten dumasar kana latihan fisik aérobik, sapertos lumpat, leumpang, sapédah sareng luncat tali.

Salaku tambahan, anjeun kedah tetep milari diet anu salawasna séhat, tanpa ayana katuangan industri sareng konsumsi anu saé tina tuangeun anu beunghar protéin.

Sadaya ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngaronjatkeun massa langsing awak anjeun sarta ngurangan gajih awak ku cara anu efisien sareng gancang.

Tungtungna, anjeun kudu bet dina konsumsi dahareun jeung suplemén thermogenics pikeun potentiate nu ngaduruk gajih awak, nu bakal mantuan langsung dina harti musculature nu, tingali di handap ngeunaan latihan pikeun leungit gajih beuteung.

Latihan pangalusna pikeun leungit gajih beuteung

Jalma anu hayang leungit gajih beuteung bisa ngahontal tujuan ieu ngaliwatan latihan aérobik béda pikeun maksimalkeun pungsi hasil maranéhanana.

MACA >>>  Suplemen tuangeun

Ieu kasus lumpat, sapédah, leumpang, crossfit, ngojay sareng HIIT. latihan gajih beuteung.

Latihan pangalusna pikeun leungit gajih leg

Jalma anu hayang leungit gajih di wewengkon leg bisa latihan sababaraha latihan anu bakal nyieun bédana badag dina ngurangan jaringan adiposa sarta ngaronjatkeun otot. latihan gajih leg.

Squats bébas, jumping squats, squats témbok, sarta squats penculikan anu latihan pangalusna pikeun tujuan ieu.

Latihan pangalusna pikeun leungit deui gajih

Lemak anu aya di daérah tukang mangrupikeun salah sahiji anu paling teu pikaresepeun pikeun kalolobaan jalma tina sudut pandang estetika. latihan gajih deui.

Aya sababaraha latihan anu ngabantosan pisan pikeun ngirangan gajih di daérah ieu, sapertos rowing, élévasi samping, push-up sareng plank, tingali di handap pikeun tip ngeunaan latihan gajih leungeun.

kumaha leungit gajih panangan
kumaha leungit gajih panangan

Latihan pangsaéna pikeun ngaleungitkeun gajih panangan

Jalma teu hayang boga gajih dina leungeun maranéhna sabab ieu, antara séjén, dampak maranéhanana watesan otot.

Ku kituna, aya sababaraha jenis latihan anu pohara efisien pikeun ngaleungitkeun lemak ieu kayaning bench triceps, dumbbell kick triceps, dahi triceps jeung tali triceps.

Salaku tambahan, anjeun masih tiasa ngalaksanakeun curls konsentrat, langsung atanapi bolak-balik pikeun ningkatkeun leungitna gajih di daérah ieu, tingali langkung seueur ngeunaan latihan pangalusna pikeun gajih awak.

latihan pangalusna pikeun gajih awak

Leungit lemak localized mungkin ngaliwatan sababaraha jenis latihan husus pikeun awak, kayaning jumping tali, climbing plank, burpee jeung jumping jack.

Naon pangan anu pangsaéna pikeun anu hoyong leungit lemak lokal?

Leungitna lemak lokal ngalibatkeun konsumsi dahareun anu leres sareng éta hartosna terang katuangan anu pangsaéna pikeun tujuan ieu. naon pangan pangalusna leungit gajih nuturkeun.

Anjeun kedah ningkatkeun konsumsi katuangan khusus upami anjeun hoyong nyéépkeun awak atanapi nyéépkeun éta, ningkatkeun fungsi awak. métabolisme.

Seueur pangan anu pas kana kategori ieu, sapertos lauk cai tiis, minyak kalapa, green tea, kopi, cuka sari apel sareng cabe beureum.

Kumaha kedah latihan pikeun jalma anu hoyong leungit gajih awak?

HIIT dianggap latihan anu pangsaéna pikeun saha waé anu hoyong leungit gajih awak, teu aya ragu ngeunaan éta.

Jenis latihan ieu dumasar kana prakték gerakan kalayan inténsitas tinggi sareng dina waktos anu pondok, anu kapaké pikeun jalma anu ngirangan menit pikeun latihan. kumaha latihan leungit gajih.

Salian HIIT, anjeun masih tiasa bet dina latihan séjén pikeun leungit gajih awak lokal, kayaning ngajalankeun, ngojay, Ngabuburit jeung leumpang, antara séjén.

MACA >>>  Yoga: Naha ngirangan beurat? Kumaha cara na? Naha awéwé hamil tiasa ngalakukeun éta? Nyasar di dieu!

Naha mungkin kaleungitan lemak lokal sareng mangtaun massa sakaligus?

Dina jawaban eta enya, éta sagemblengna mungkin. leungit gajih jeung meunang massa, najan pikeun ieu anjeun bakal kudu nerapkeun strategi husus anu ogé Blok.

Kumaha leungit gajih awak jeung mangtaun massa lean

diit

Faktor kahiji anu anjeun tiasa ngahontal tujuan ieu nyaéta tuangeun, anu ngajamin leungitna gajih awak sareng hipertropi, disadiakeun eta dimaksudkeun pikeun tujuan ieu.

Nu penting nyaéta pikeun ngajaga diet low-kalori, nu richer pangan protéin jeung lemak kualitas gede, sajaba ngurangan konsumsi pangan olahan. kumaha leungit gajih lokal nuturkeun.

Latihan

Latihan ngajadikeun bédana badag pikeun anjeun anu hayang leungit gajih na gain massa otot, salami anjeun ngagabungkeun latihan aérobik sareng kakuatan.

Latihan kalawan latihan aérobik ngajadikeun bédana badag pikeun maranéhanana anu rék leungit gajih, sabab ngagunakeun jaringan adiposa salaku sumber énergi.

Di sisi anu sanés, latihan kakuatan penting pisan pikeun sintésis sareng kamekaran volume otot.

Nempatkeun dua jinis latihan ieu dina sadinten anjeun, teras, ngajantenkeun bédana ageung dina hasil anu anjeun bakal laksanakeun.

Naha abdi teu tiasa leungit gajih beuteung?

Seueur jalma nyanghareupan masalah umum nyaéta kasusah kaleungitan gajih beuteung, sanaos aranjeunna yakin yén aranjeunna ngalakukeun sadayana leres. Naha abdi teu tiasa leungit gajih beuteung? nuturkeun.

Salah sahiji panyabab utama pikeun henteu tiasa leungit gajih beuteung nyaéta cara anu salah pikeun ngadopsi kabiasaan anu séhat, nyaéta, anjeun tungtungna henteu tuang atanapi latihan dina cara anu leres.

Ieu mangrupikeun kasus jalma-jalma anu malah ngirangan konsumsi karbohidrat, tapi anu tungtungna milih pikeun jalma anu sederhana, anu tungtungna mangaruhan kanaékan beurat.

Ngeunaan latihan fisik, latihan rutin nyaéta anu nyababkeun bédana, sabab sababaraha urang yakin yén ngan ukur sadinten saminggu kagiatan fisik bakal cekap pikeun ngahontal sagala tujuanana.

Faktor anu tiasa nyegah anjeun kaleungitan gajih

Seueur faktor tiasa mangaruhan négatip kana hasil anu anjeun pikahoyong pikeun leungitna gajih beuteung, faktor anu nyegah anjeun leungit gajih salaku:

  • Saré kirang, kalayan kirang ti 8 jam sapoé, ngurangan saimbangna hormonal
  • Teu exercising cara katuhu
  • Konsumsi kaleuleuwihan katuangan anu beunghar karbohidrat, khususna anu sederhana, sareng lemak jenuh sareng trans
  • Konsumsi teuing natrium

Sabaraha lami kanggo jalma leungit 5 ​​kg gajih

loba nu nanya sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun leungit 5 ​​kg gajih , Kabeneran aya nu waktu leungit 5 ​​kg lemak bakal rupa-rupa pisan nurutkeun profil anjeun, gaya hirup jeung faktor séjén.

MACA >>>  Obat-obatan anu henteu kedah dicandak ku ibu hamil: Milarian naon éta!

Nanging, upami anjeun ngalakukeun sadayana leres, rata-rata kaleungitan dugi ka 5 kg gajih dina sabulan.

Naon suplement anu pangsaéna pikeun ngaleungitkeun gajih awak

Salajengna, manggihan nu utama naon suplement leungitna gajih pangalusna :

viper hideung

Ieu dianggap salah sahiji pangalusna sarta paling potent suplemén pikeun maranéhanana anu rék leungit localized gajih, sabab ngagabungkeun jeung zat thermogenic nu mantuan. nyepetkeun metabolisme.

Ieu kasus kalawan ekstrak Ephedra, nu naek ngaduruk gajih tur mantuan emaciation, utamana alatan réduksi jaringan adiposa di wewengkon localized awak. viper hideung mésér.

hideung viper meuli
hideung viper meuli

Lipo 6 hideung

Lipo 6 Hideung mangrupa suplemén anu cocog pisan pikeun saha waé anu hoyong leungit beurat éfisién jeung gancang, guna ngajamin hasil pangalusna.

Ieu mangrupikeun suplement anu ngaluarkeun langkung seueur lemak anu akumulasi dina jaringan adiposa ku awak, sapertos dina beuteung, salian pikeun ngirangan napsu sareng ningkatkeun énergi sareng disposisi. lipo 6 hideung meuli.

Lipo 6 Hideung mésér
Lipo 6 Hideung mésér

DHEA

DHEA mangrupa suplement anabolik nu mantuan pisan dina ngaronjatkeun produksi sababaraha hormon séjén dina awak, keur pisan efisien dina ngawangun otot jeung ngurangan gajih. dhea mésér.

Dhea meuli
Dhea meuli

Mamba hideung

Ieu mangrupakeun suplement hébat pikeun maranéhanana anu rék leungit localized gajih, kitu ogé mantuan pikeun ngartikeun na gain massa otot, modeling awak nurutkeun naon rék ningali leuwih dina mamba hideung meuli.

Mamba Hideung mésér
Mamba Hideung mésér

Naon ubar pangalusna pikeun leungit gajih?

Anjeun tiasa mendakan seueur pangobatan di pasar anu ningkatkeun leungitna gajih awak, tapi henteu sadayana leres-leres efektif dina naon anu dijanjikeun.

Anu pangsaéna, tanpa ragu, nyaéta sibutramine, Kaceluk pisan di sakumna dunya, tapi ngan ukur kedah dikonsumsi upami aya indikasi médis pikeun éta.

Ku cara kieu, anjeun bakal yakin yén anjeun bakal tiasa leungit beurat ku cara anu nyata sareng aman, tanpa aya résiko pikeun kaséhatan anjeun, tingali langkung seueur di naon ubar pangalusna pikeun leungit gajih.

kacindekan

Sakumaha anu anjeun tingali, jalma-jalma hoyong leungit lemak lokal sareng, dina waktos anu sami, ningkatkeun ayana massa lean dina awak, tapi aranjeunna henteu terang kumaha éta mungkin.

Dina téks ieu, anjeun diajar langkung seueur ngeunaan naon anu kudu dilakukeun pikeun kéngingkeun hasil anu pangsaéna sakaligus dina leungitna gajih sareng gain otot ngaliwatan latihan, tuangeun sareng suplemén.

Naha anjeun resep tulisan dinten ieu ngeunaan kumaha leungit lemak lokal sareng kéngingkeun massa ramping?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: