Skip to eusi

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan otot: Diajar kumaha bener hypertrophy

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan fisik
Waktu maca: 6 menit

Aya loba jalma anu hayang ningkatkeun kakuatan ku kituna boga kasempetan gede hypertrophy.

Jalma anu poean di gim boga tujuan utama maranéhanana, tangtu, persis earn massa otot, kumaha oge, perlu pikeun ménta kakuatan dina otot jeung dina awak ogé pikeun pagelaran pangalusna.

Tujuan tulisan ieu, ku kituna, nyaéta pikeun nunjukkeun kumaha latihan, nutrisi anu saé sareng suplement tiasa ngamajukeun kakuatan otot anu langkung ageung dina cara anu nyata sareng dijamin. Tingali kahandap kumaha carana ningkatkeun kakuatan !

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan fisik

Pilarian pikeun paningkatan dina kakuatan fisik kudu boga salaku sorotan latihan latihan fisik husus, nu bakal penting pikeun engké hipertropi tina otot.

Sajaba ti éta, aya suplemén pohara penting pikeun ngaronjatkeun kakuatan fisik sarta anjeun kinerja dina latihan, Sadaya ieu langsung mantuan hasil nu bakal diala, tingali leuwih tips pikeun kumaha carana ningkatkeun kakuatan fisik.

Sababaraha latihan anu pangsaéna pikeun ngalaksanakeun fungsi ningkatkeun kakuatan fisik sareng otot nyaéta bangku pencét, squat jeung baris.

Anjeun kedah ngahubungkeun binaraga sareng konsumsi diet anu beunghar protéin, anu bakal éfisién pikeun awak. gain kakuatan, utamana pikeun jalma leuwih 40 taun.

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan otot

loba jalma hayang nyaho kumaha carana ningkatkeun kakuatan otot, kanaékan kakuatan otot kudu salawasna ngalibetkeun latihan latihan anu diarahkeun ka tujuan ieu sarta konsumsi dahareun ogé dituduhkeun pikeun ngahontal tujuan ieu.

Bodybuilding, saleresna, mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngajantenkeun otot anjeun langkung kuat, ngamajukeun paningkatan volume otot sareng leungitna gajih awak.

Tip anu penting ogé nyaéta pikeun ngonsumsi katuangan anu beunghar lemak teu jenuh, selenium sareng magnesium, sapertos chestnut, anu bakal ningkatkeun hasilna.

Legumes ogé maénkeun peran penting dina gaining kakuatan otot sabab beunghar protéin, kitu ogé daging jeung endog.

MACA >>>  Jus Detox: Diajar Mangpaatna

dina leungeun

Pikeun maranéhanana anu rék mangtaun kakuatan otot dina leungeun, anjeun kudu salawasna ngalakukeun latihan husus pikeun tujuan ieu, kumaha carana ningkatkeun kakuatan panangan :

  • ekstensi triceps
  • Panangan lentong
  • triceps Perancis
  • biceps ngagulung

Dina suku

Kanaékan kakuatan otot dina suku bisa dihontal ngaliwatan latihan sababaraha latihan kumaha carana ningkatkeun kakuatan leg

  • Panjangan suku
  • ngangkat suku
  • Jongkok gratis
  • Bukaan suku sisi

Dina tonggong

Ngaronjatkeun otot deui penting pisan pikeun jalma anu ngagaduhan masalah tulang tonggong pangsaeutikna, sikep anu langkung saé sareng masih tiasa ngalaksanakeun latihan kalayan kasempetan anu kirang tina tatu sareng nyeri.

Sababaraha latihan anu pangsaéna pikeun nguatkeun otot ieu, kumaha carana ningkatkeun deui kakuatan :

  • Hiji sisi jeung tali dayung
  • plank beuteung
  • bar tetep
  • plank beuteung
  • kupling
  • ponte

Naon anu kudu dilaksanakeun pikeun ningkatkeun kakuatan otot

Aya sababaraha suplemén anu khusus pikeun anu hoyong ningkatkeun kakuatan otot, mawa hasil gancang jeung efisien.

Konsumsi suplemén pre-workout sareng suplemén pre-hormonal ngajadikeun bédana ageung pikeun ningkatkeun kakuatan sareng gain otot anjeun, tingali di handap. naon anu kudu dipigawé pikeun ngaronjatkeun kakuatan otot :

Pra latihan

Salah sahiji jinis suplemén utama pikeun anu hoyong ningkatkeun kakuatan fisik nyaéta creatine pre-workout, produk anu penting pikeun nyayogikeun sumber énergi anu langkung ageung pikeun otot.

Éta cocog pikeun jalma anu kedah ngalakukeun latihan anu langkung sengit sareng inténsitas pondok. meuli pre workout.

Pre hormonal

suplemén pre-hormonal oge suplemén gede pikeun ningkatkeun kakuatan otot tur aya tilu produk hébat pikeun tujuan ieu tingali leuwih dina meuli hormonal pro.

Alfa M1

Alfa m1 mésér
Alfa m1 mésér

H-Stane

stane meuli
stane meuli

DHEA

Dhea meuli
Dhea meuli

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan pikeun barbell

Pikeun maranéhanana anu rék ngalakukeun pull-up bar, euweuh hadé ti ngaronjatkeun kakuatan sarta bisa latihan deui, sakumaha sababaraha otot diperlukeun dina kagiatan ieu.

Anu utama, tangtosna, nyaéta otot tonggong sareng anjeun kedah terang kumaha ngamaksimalkeun kakuatanana, tingali di handap. kumaha carana ningkatkeun kakuatan pikeun ngalakukeun barbell :

Tip anu pangsaéna, tanpa ragu, nyaéta ngagunakeun suplemén protéin, ngamajukeun wangunan otot anu langkung ageung sareng nguatkeun otot anu langkung éfisién.

Creatine biasana salah sahiji pilihan nu paling cocog pikeun maranéhanana anu rék ningkatkeun kakuatan otot pikeun ngalakukeun hiji hadé tur leuwih sengit gado-up, favoring recovery antara otot dina interval antara susunan.

MACA >>>  Pro hormonal : Kumaha mangtaun massa otot tanpa ingetan cairan

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan bench press

Salah sahiji latihan nu pang populerna di gim teh bench press, nu mantuan pisan dina gain massa otot wewengkon pectoral, taktak jeung triceps, ngaronjatkeun kakuatan musculature ieu ningali kumaha carana ningkatkeun kakuatan bench press.

Aya sababaraha tip anu ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kakuatan dina bangku pencét, sapertos ningkatkeun jumlah kali anjeun ngalakukeun latihan dina saminggu sareng ningkatkeun téknik gerakan pikeun ningkatkeun kakuatan otot.

Nambahkeun beurat terus-terusan, tapi kalayan ati-ati sareng nuturkeun kerangka waktos anu aman, mangrupikeun cara anu sanés pikeun ningkatkeun kakuatan, sapertos ngonsumsi suplemén protéin sapertos protéin whey sareng creatine.

Kumaha carana ningkatkeun kakuatan dina squats

Squat mangrupikeun latihan anu saé sareng penting pikeun saha waé anu hoyong nguatkeun otot suku, sabab ngagunakeun grup otot anu béda.

Jenis latihan ieu, khususna squat gratis, ngagerakkeun otot-otot sakujur awak, sahingga ngabantosan ningkatkeun kakuatan anu anjeun pikahoyong. kumaha carana ningkatkeun kakuatan dina squats.

tip teh nya eta nu dahar kacida alusna sarta pamakéan a suplemén nu mantuan pikeun potentiate kakuatan Anjeun, sajaba hiji nu nyadiakeun leuwih énergi dina cara konstan sapanjang latihan latihan.

ningkatkeun kakuatan pikeun bodybuilding
ningkatkeun kakuatan pikeun bodybuilding

Ningkatkeun kakuatan pikeun bodybuilding

Anjeun tiasa ningkatkeun kakuatan pikeun bodybuilding sareng kéngingkeun hasil anu langkung saé dina prakték binaraga sareng pikeun éta perlu nuturkeun sababaraha tip dasar anu bakal ningkatkeun kakuatan fisik sareng otot.

Saeutik demi saeutik ningkatkeun beurat beurat salami latihan, ngahindarkeun stagnasi otot sareng ngamajukeun paningkatan kakuatan otot mangrupikeun tip anu munggaran.

Éta ogé penting yén anjeun ngantep otot anjeun istirahat antara unggal sési latihan, pikeun nyegah masalah overtraining, nyaéta overtraining anu tiasa nyababkeun tatu.

Tungtungna, latihan HIIT, hiji latihan anu penting pikeun gaining massa otot jeung leungitna beurat. gajih awak, nu ogé mantuan pikeun ngaronjatkeun kakuatan otot.

Ningkatkeun kakuatan sareng hypertrophy

jalma nu hayang ngaronjat kakuatan sarta hypertrophy dina waktos anu sareng aranjeunna kedah nuturkeun rutin susah dahareun, supplementation, latihan jeung sésana. Éta mangrupikeun panyesuaian anu saé antara 4 elemen ieu anu ngajantenkeun atlit ngahontal profil anabolik ieu.

Anu kahiji nyaéta kanaékan énergi supados anjeun tiasa latihan kalayan prestasi anu langkung saé sareng cara anu leres nyaéta kéngingkeun tuangeun anu beunghar karbohidrat kompleks.

MACA >>>  psyllium

Sababaraha katuangan anu ngagaduhan jinis karbohidrat ieu, anu dileupaskeun saeutik-saeutik kana getih, ngamajukeun langkung énergi, nyaéta kentang amis, oatmeal sareng roti wholemeal, contona.

Pikeun ngahindarkeun masalah hipertrofi sareng kéngingkeun kakuatan, anjeun kedah ngahindarkeun konsumsi katuangan anu beunghar karbohidrat sederhana, anu seueur tepung amis atanapi bodas.

Thermogenics ogé penting pikeun mawa leuwih énergi, disposition jeung pitulung dina gain massa jaringan otot, kayaning green tea, kopi, kayu manis jeung jahé.

Pangan protéin atanapi suplemén protéin ogé ngabantosan mangtaun massa otot jeung ningkatkeun kakuatan otot jeung fisika.

Suplemén pikeun ningkatkeun kakuatan nalika latihan

jenis pangalusna tina suplement pikeun ngaronjatkeun kakuatan salila latihan latihan nyaéta sateuacan latihan, sareng aya seueur produk khusus pikeun tujuan ieu.

Anjeun tiasa mendakan anu ngandung protéin atanapi asam amino anu luhur, anu kalori anu luhur, karbohidrat anu luhur, sareng anu mawa énergi gancang sareng kakuatan pikeun otot, sapertos creatine.

Pra latihan

Creatine nyaeta, tanpa ragu, suplement pangalusna pikeun maranéhanana anu rék naekeun gain otot sarta masih ningkatkeun kakuatan otot.

Naon anu lumangsung nyaéta creatine mangrupikeun suplement anu nyumbang kana paningkatan produksi énergi ku sél otot, ningkatkeun kakuatan otot sareng ledakan.

Anjeun masih bisa milih pikeun D-vaster, nu mangrupakeun suplement dumasar kana Séng, Magnésium jeung Vitamin B6, nu digabungkeun ngahasilkeun kanaékan lalawanan jeung gain kakuatan otot. pangalusna pre workout.

Hiji tip panungtungan nyaéta suplement béta-alanine, nu mangrupakeun hébat, suplement kacida mujarab nu ngaronjatkeun waktu nepi ka otot ngahontal kacapean, mantuan pikeun ngaronjatkeun mangpaat creatine, kaasup.

kacindekan

Sakumaha anu anjeun tingali, jalma anu ngalaksanakeun latihan fisik sok hoyong ningkatkeun kakuatan otot, nu bakal penting pikeun hypertrophy gede tur hadé, tapi teu sadaya jelema weruh kumaha carana nempatkeun ieu kana prakték.

Dina téks ieu, anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan kumaha carana ningkatkeun kakuatan otot sareng kakuatan fisik anjeun, anu bakal ningkatkeun kinerja fisik sareng mangtaun massa otot sacara éfisién.

Naha anjeun resep artikel dinten ieu ngeunaan Kumaha ningkatkeun kakuatan otot jeung fisika: Nyaho kumaha bener hypertrophy?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: