Skip to eusi

Kumaha ningkatkeun énergi saatos covid-19

Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih
Waktu maca: 7 menit

Salah sahiji tujuan ayeuna sajumlah jalma anu saé nyaéta pikeun ngahontal ningkatkeun énergi salami dinten saatos COVID, sabab teu aya anu langkung normal tibatan aranjeunna hoyong aktip dina rutinitasna sareng langkung daék latihan.

Janten, teu aya anu langkung saé tibatan ngartos naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngahontal disposition ieu sapopoe.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun ieu ku sababaraha cara sareng di dieu dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun ka anjeun anu mana anu utama. tindak lanjut kumaha carana ningkatkeun énergi positip!

Ningkatkeun énergi: Kumaha carana meunang

Kéngingkeun ningkatkeun énergi, penting pisan pikeun terang kabiasaan anu leres pikeun dilaksanakeun unggal dinten.

Ieu penting sabab bakal ngamungkinkeun anjeun gaduh dinten anu langkung aktif sareng produktif, khususna upami anjeun hoyong latihan anu leres sareng kalayan intensitas anu diperyogikeun.

Tapi naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun haté anjeun sareng ngajaga langkung énergi sapopoe? Anjeun bakal manggihan dina topik salajengna kumaha carana ningkatkeun énergi awak!

Naon ngaronjatkeun énergi vital
Naon ngaronjatkeun énergi vital

Kumaha carana ningkatkeun tanaga awak salila poé

anu hayang meunang ningkatkeun énergi sapopoe anjeun tiasa nganggo téknik anu béda pikeun kéngingkeun hasil anu saé, tapi janten 100% épéktip, tip nyaéta pikeun ngalaksanakeun éta sadayana babarengan.

Ku kituna, anjeun bakal yakin yén poé anjeun bakal leuwih aktip, kalawan leuwih disposition jeung prakna latihan nyukupan pikeun ngahontal sagala tujuan nu dipikahoyong. kumaha carana ningkatkeun tanaga salila poé.

tuangeun

Salah sahiji faktor pangpentingna pikeun ningkatkeun énergi salila poé sanggeus COVID ngaliwatan dahareun.

Aya seueur jalma anu masih teu tiasa ningali hubungan antara gaduh diet anu saé sareng gaduh langkung énergi, anu mangrupikeun kasalahan anu ageung, sabab aranjeunna ngeureunkeun ngagunakeun tuangeun pikeun ngagaduhan langkung énergi.

Ieu mangrupikeun hal anu gampang diverifikasi nalika mikirkeun kumaha jalma anu sesah damel atanapi diajar isuk-isuk nalika aranjeunna henteu tuang leres saatos jam puasa sapeuting.

Sami lumaku pikeun latihan latihan fisik, jadi ngabogaan diet ditangtoskeun penting pikeun mibanda leuwih énergi jeung kahayang pikeun ngalakukeun kagiatan kalawan kinerja fisik maksimum.

MACA >>>  Pangubaran bumi pikeun nyeri huntu: Kami nyarankeun anu pangsaéna!

Kacapean datang leuwih gancang dina jalma anu dahar goréng sahingga boga kasusah gede dina ngajalankeun latihan fisik, mangaruhan kinerja sakabéh jeung hasil alus.

A tip pohara penting nyaéta nu salawasna milih pangan beunghar karbohidrat kompleks, sapertos karbohidrat kompléks.

Aranjeunna ngaleupaskeun laun sarta sapanjang poé, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun boga énergi dipikabutuh pikeun fungsi bener tina awak sareng pikeun ngalaksanakeun kagiatan rutin anjeun.

Latihan

Prakték latihan fisik mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun énergi anjeun sareng ngirangan kacapean anjeun, anu tiasa timbul tina gaya hirup sedentary.

Latihan latihan rutin ningkatkeun wanda beurang sareng henteu kedah janten latihan anu kompleks atanapi kalayan inténsitas anu luhur, sabalikna.

Ngan leumpang basajan geus sanggup mawa hasil luar biasa mawa leuwih énergi awak jeung ngajadikeun anjeun leuwih daék.

Anu kajantenan nyaéta yén prakték kagiatan fisik ngamungkinkeun sirkulasi getih anu langkung saé dina awak, anu ningkatkeun kamampuan ngangkut oksigén, kalebet kana uteuk.

Ku kituna, salian leuwih énergi jeung disposition, Anjeun bakal boga mangpaat séjén, kayaning wanda hadé.

asupan cairan

Asupan cairan, hal anu sakedik terang, mangrupikeun faktor penting anu sanés ningkatkeun énergi sapopoe, saprak dehidrasi mangrupakeun penjahat badag pikeun awak.

Dehidrasi mangaruhan awak sacara gembleng, bahkan ngirangan fungsi otak sareng tingkat énergi.

Tip anu paling penting nyaéta anjeun ngajaga diri anjeun tetep caian, kalayan konsumsi rata-rata cai antara 2 sareng 3 liter per dinten.

Sababaraha urang tiasa gaduh masalah dina ngonsumsi cai alami, janten strategi pikeun ngatasi masalah ieu nyaéta nginum tèh, jus alami atanapi cai rasa.

Kadaharan anu ngabantosan ningkatkeun énergi sareng mood

Aya seueur pangan pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition Éta penting sabab ngabantosan ningkatkeun mood sareng énergi, janten penting pisan pikeun kalebet kana rutin tuangeun sapopoé.

Salawasna milih katuangan anu pas dina diet anjeun, tanpa résiko naék beurat anu teu dihoyongkeun.

Candak katingal alus dina daptar pangan luhur pikeun ningkatkeun énergi jeung disposition poean, siga naon ngaronjatkeun énergi vital:

  • Siki minyak, sapertos kastanye sareng almond   
  • endog
  • Maca Peruvian   
  • Coklat Pait
  • Açaí (salawasna milih tuang krim açaí sareng anu sanés henteu kalebet gula   
  • Kadaharan sakabeh, sapertos roti, oatmeal, sangu sareng ubi jalar, nu ngaleupaskeun énergi leuwih laun ka awak sapopoe   
  • bubuk guarana   
  • Téh héjo   
  • Cau
  • rumus pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition
Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih
Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih

Kumaha carana ningkatkeun énergi pikeun digawé

pikeun anu hoyong ningkatkeun énergi Aya seueur pilihan anu tiasa ningkatkeun hasil sareng ngamungkinkeun anjeun ngahontal tujuan anjeun langkung gampang, tingali tip anu sanés kumaha carana ningkatkeun énergi pikeun workout.

MACA >>>  Labyrinthitis: Naha aya ubarna? Naon gejalana? Pilarian terang di dieu!

Konsumsi karbohidrat kompléks sateuacan angkat ka gim penting pisan sabab ngamungkinkeun suplai énergi anu terus-terusan nalika ngalaksanakeun kagiatan fisik.

Alternatipna anu hadé nyaéta konsumsi suplemén thermogenics, nu ngaronjatkeun énergi jeung disposition pikeun ngaoptimalkeun kinerja salila latihan fisik, tempo di handap kumaha carana ngaronjatkeun énergi pikeun ngalatih.

Suplemén thermogenik

suplemén Thermogenic mangrupakeun produk penting pikeun maranéhanana anu rék ngaduruk langkung gajih, sabab ngagancangkeun nu métabolisme jeung, salaku hasilna, ngamajukeun gede emaciation.

Ieu ngandung harti yén jalma anu meakeun jenis ieu produk condong mibanda leuwih énergi jeung kahayang pikeun latihan sagala aktivitas, ngajalankeun eta kalawan kinerja hadé.

Anjeun tiasa mendakan jinis suplemén thermogenic anu paling béda dina pasaran ayeuna, sapertos Black Mamba sareng Lipo 6 Black, contona kumaha. ningkatkeun énergi sareng disposisi.

Kumaha ningkatkeun énergi pikeun ngalatih

Konsumsi suplemén thermogenic mangrupa cara alus teuing pikeun ngalatih kalawan leuwih kualitas sarta énergi.

Sanajan kitu, sajaba aranjeunna, hiji pilihan hébat nyaéta pre-workouts nu ngamajukeun énergi otot gede kayaning suplemén béta-alanin sareng creatine.

suplement pre workout

supleménna sateuacan latihan béta-alanine dianggap salaku salah sahiji pilihan pangalusna pikeun saha waé anu hoyong gaduh langkung énergi pikeun latihan kagiatan fisik, éta mangrupikeun bagian tina kategori suplement pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition.

Ieu alatan asam amino ieu pohara efektif dina ngaronjatkeun kinerja fisik, komo deui dina kasus latihan-inténsitas tinggi, sabab mantuan pikeun nunda kacapean otot jeung résiko tatu.

tip suplement pre-workout hébat sejen nu ngajadikeun bédana badag pikeun maranéhanana anu hayang boga leuwih énergi nalika latihan creatine, anu ngamungkinkeun pikeun produksi ATP gede, sumber énergi utama pikeun otot.

Janten, anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun latihan fisik kalayan inténsitas anu langkung ageung sareng anu durasina pondok, sapertos latihan beurat, suplemén pre-workout ogé bagian tina kategori. suplemén pikeun ngaronjatkeun énergi jeung daya tahan.

3 kabiasaan pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition

Aya sababaraha kabiasaan nu mantuan pikeun mawa leuwih énergi jeung wanda dina poé ka poé, sarta di dieu kami geus dibawa 3 nu bakal nyieun sagala bédana pikeun hasil alus.

MACA >>>  Téh Kayu Manis Tua: Naon éta? Kanggo naon? Naha anjeun ngirangan beurat?

Diét anu séhat sareng saimbang bakal ngabantosan nguatkeun kekebalan anjeun sareng nyayogikeun anjeun langkung énergi sareng wanda salami siang, khususna nalika anjeun milih katuangan alami sareng ngantunkeun tuangeun industri.

Tip salajengna nyaéta hudang énjing-énjing, sabab ieu nyababkeun disposisi anu langkung ageung sareng langkung énergi, bahkan langkung-langkung sabab uteuk awakens langkung gampang, anu ngamungkinkeun anjeun tiasa nikmati sadinten, naha diajar, ngalatih atanapi damel.

Panungtungan, anjeun kedah bobo awal, sabab éta penting sabab kalolobaan jalma henteu gaduh rutin bobo anu saé, sare engké sareng hudang awal, teu gaduh istirahat anu diperyogikeun ti jam 8 énjing, cobian kalebet a vitamin pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition.

Suplemén pikeun ningkatkeun énergi sareng disposition

Os suplement pikeun ngaronjatkeun énergi jeung disposition ngawenangkeun tanaga jeung disposition gede pikeun poé ka poé, utamana lamun dicokot saméméh latihan di jalan katuhu.

Di dieu kami baris némbongkeun Anjeun 3 suplemén thermogenic hébat pikeun ngaronjatkeun dinten anjeun ka poé, euweuh urusan naon aktivitas anjeun bakal ngalakukeun.

Mamba hideung

Salah sahiji suplemén utama pikeun mawa leuwih énergi pikeun poé nyaéta Hideung Mamba, naha nu hayang leuwih énergi jeung sorotan kudu milih produk ieu, tingali leuwih dina mamba hideung meuli.

Mamba Hideung mésér
Mamba Hideung mésér

Lipo 6 hideung

Lipo 6 Hideung mangrupakeun suplement a thermogenik anu ningkatkeun disposisi sareng énergi sapopoe, dihasilkeun tina kafein sareng nyababkeun kinerja fisik sareng mental anu langkung saé, tingali langkung seueur di lipo 6 hideung meuli.

Lipo 6 Hideung mésér
Lipo 6 Hideung mésér

viper hideung

Tungtungna, urang boga Hideung Viper, nu mangrupa gajih burner pisan potent dijieun kalawan ephedra jeung kafein, bringing leuwih énergi pikeun awak, keur sok dianjurkeun pikeun meakeun saméméh latihan. viper hideung mésér.

hideung viper meuli
hideung viper meuli

kacindekan

Sakumaha anu anjeun tingali, penting pikeun terang kumaha carana ningkatkeun énergi salila poé sanggeus COVID, tur aya sababaraha tips anu bakal nyieun bédana badag pikeun hasil alus dina hal ieu.

Dina téks ieu, anjeun diajar langkung seueur ngeunaan kabiasaan anu dilaksanakeun pikeun ningkatkeun énergi anjeun, kumaha ngonsumsi katuangan sareng suplemén termogenik, ogé latihan latihan fisik pikeun ningkatkeun kabiasaan sapopoé anjeun.

Naha anjeun resep tulisan dinten ieu ngeunaan Kumaha ningkatkeun énergi dina dinten saatos covid?

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: