Skip to eusi

Saxenda Slimming, kauntungan sarta efek samping

Saxony Naha éta patut? efek samping
Waktu maca: 5 menit

Naon Saxenda sareng tujuanana

Liraglutide mangrupikeun ubar suntik subkutan dina Label anu dianggo pikeun pengobatan obesitas, didamel dina taun 2016. Zat anu sami sareng Victoza, dianggo pikeun ngubaran diabetes, tapi dina dosis anu langkung ageung ti 0,6 dugi ka 3,0 mg / dinten. Pamakéanna henteu ngabalukarkeun hypoglycemia. 

Naon Saxenda?

Pamakéan saxenda disarankeun pikeun pengobatan obesitas, diabetes sareng pangurangan gajih awak 

Kumaha saxenda dianggo dina awak?

Ieu mangrupikeun ubar anu meniru pangaruhna, nyaéta, éta mangrupikeun analog tina GLP-1, hormon anu diproduksi dina saluran pencernaan, ngalambatkeun ngosongkeun lambung sareng masihan rasa pinuh sareng satiety. Éta ogé tindakan dina sistim saraf pusat, di puseur satiety, ngurangan kahayang dahar. 

Kumaha saxenda mangaruhan métabolisme?

Éta gaduh poténsi pikeun ningkatkeun sékrési insulin ku pankréas nalika tingkat glukosa getih naék, ningkatkeun kontrol glikemik. 

Saxenda sareng insulin: 

Sanaos ningkatkeun sékrési insulin, liraglutide sanés insulin, sapertos anu disangka ku seueur jalma. Ieu mangrupikeun analog GLP-1 anu ningkatkeun produksi insulin nalika glukosa ningkat. 

Keunggulan Saxony:

  • Pitulung dina prosés atikan gizi 
  • Ku ngurangan rasa lapar, éta facilitates sabar pikeun ngajaga diet prescribed ku nu ahli gizi pikeun kontrol beurat, favoring prosés slimming.
  • Ngadalikeun glukosa getih dina penderita diabetes 
MACA >>>  Awéwé Kimera: Sadayana anu anjeun kedah terang aya di dieu!

Kumaha saxenda leungit beurat?

Saxenda kaleungitan beurat ku ngirangan asupan kalori, sabab ngalambatkeun ngosongkeun lambung sareng masihan rasa pinuh. 

Iraha dianggo pikeun ngirangan beurat?

Ku ngabogaan aksi stabil dina awak sarta lilana 24 jam, éta bisa dipaké iraha wae, tapi ngarasakeun mangpaat kontrol napsu, eta disarankeun pikeun dipaké isuk-isuk. 

Iraha waktos dianggo pikeun mangtaun massa otot, hypertrophy?

Nalika nganggo saxenda, anjeun kedah émut yén napsu anjeun bakal ngirangan sareng anjeun bakal asup kana defisit kalori. Pikeun meunang massa otot urang kudu surplus caloric, nyaeta, pamakéan teu ni'mat nu gain massa otot

Kumaha cara nyandak saxenda sareng kanggo naon éta
Kumaha cara nyandak saxenda sareng kanggo naon

Saxony jeung alkohol

Salah sahiji réaksi ngarugikeun tina panggunaan Saxenda nyaéta pankreatitis, janten konsumsi alkohol henteu disarankeun. 

Naon anu kedah tuang nalika nganggo saxenda?

pikeun leungitna beurat:

Konsumsi sadayana pangan, jumlah serat anu saé sapertos sayuran sareng buah, protéin tanpa lemak sareng ngirangan lemak. Hindarkeun tuangeun olahan sareng langkung milih In Natura. 

pikeun meunangkeun massa:

Pamakéan bisa jadi teu ni'mat nu gain massa otot, tapi urang bisa nyegah katabolisme saloba mungkin, consuming jumlah cukup protéin fractionated beurang, kalawan preferably sakabeh pangan, jumlah alus serat sarta méré leuwih sering dipake tinimbang dina alam pangan . 

Sabaraha lami anjeun tiasa nganggo saxenda?

Kusabab dosis naék mingguan dumasar kana kasabaran pasien, lilana perawatan pisan individu, sabab idéal nyaéta pikeun ngahontal dosis terapi 3mg / dinten, nyaéta dosis anu paling hasilna.

Naha aya bédana antara dosis saxenda jalu sareng awéwé?

Henteu aya bédana dina dosis awéwé atanapi lalaki tina ubar saxenda. 

MACA >>>  Diet Cair: Pendakan naon éta, kumaha jalanna, jinisna sareng seueur deui!

Sabaraha lami kalam saxenda?

Éta bakal gumantung kana dosis poean anu diresmikeun ku dokter anjeun, tapi contona, upami 3 mg / dinten (dosis maksimal) ditunjuk, pulpén anjeun bakal salami 6 dinten, nyaéta, 5 pulpén / bulan bakal diperyogikeun. 

Pangaruh samping

  • utah
  • Seueul
  • Birit
  • Gastritis

Patarosan umum: 

- nyapih sareng nyusu

Éta henteu kedah dianggo ku awéwé lactating sabab dikaluarkeun dina susu payudara. 

- saxenda sareng pankreatitis

Éta kontraindikasi pikeun pasien anu ngagaduhan riwayat pankreatitis.

-saxenda sareng sibutramine

Aranjeunna henteu jalan anu sami. Sibutramine ningkatkeun pengeluaran énergi sareng ngagancangkeun métabolisme . pamakéan maranéhanana babarengan gumantung kana unggal organisme. 

-hasil saxenda, eta dianggo?

Gawéna lamun digabungkeun jeung latihan fisik sarta ngawas gizi, ngabogaan rata-rata kirang 6 nepi ka 8 kg. 

-saxenda atanapi victoza?

Duanana gaduh zat anu sami, tapi pangaturan Victoza dugi ka 1,8 mg, nyaéta dosis terapi pikeun ngontrol diabetes, sedengkeun Saxenda gaduh pangaturan dugi ka 3,0 mg, dosis anu disarankeun pikeun pengobatan obesitas. 

-saxenda sareng puasa:

Ubar kasebut tiasa dianggo dina burih kosong, tapi konsumsi dahareun disarankeun dina 1 jam. Puasa intermittent henteu disarankeun, sabab salah sahiji épék pangobatan nyaéta nyayogikeun defisit kalori kusabab larangan kalori. 

- Saxenda ngaleungitkeun rasa lapar?

Ieu mangrupikeun ubar anu meniru pangaruhna, nyaéta, éta mangrupikeun analog tina GLP-1, hormon anu diproduksi dina saluran pencernaan, ngalambatkeun ngosongkeun lambung sareng masihan rasa pinuh sareng satiety. Éta ogé tindakan dina sistim saraf pusat, di puseur satiety, ngurangan kahayang dahar.

Saxenda: Kumaha ngagunakeun 

Selapkeun dosis anu disarankeun kana pulpén. Jieun pleat pikeun misahkeun jaringan subcutaneous jeung nerapkeun langsung ka beuteung, 2 ramo jauh ti bujal. Jarumna saé sareng prosésna henteu aya rasa nyeri. Antosan 5 detik kanggo sadaya cairan kaluar tina pulpén. Kadé salawasna rupa-rupa situs aplikasi. Jarum dirobah ku unggal aplikasi. Kalam kedah disimpen dina kulkas dina suhu 2 dugi ka 8 ° C. 

MACA >>>  Tepung Terung

Saxenda: contraindications:

  • Kakandungan
  • handapeun 18 taun
  • sajarah pankreatitis  

-harga saxenda jeung dimana meuli

Kusabab éta ubar panganyarna, biaya na masih tinggi, mimitian ti R $ 500,00 nepi R $ 900,00. Dijual na nganggo resép médis sareng tiasa dipendakan di toko obat / apoték utama. Detil penting sanésna nyaéta yén jarum dijual nyalira, sareng henteu kalebet dina total biaya produk. 

Suplemén anu sami sareng saxenda:

Kromium Picolinate: Ngabantosan ngirangan napsu, ngontrol rasa lapar sareng nurunkeun glukosa getih 

SlimCarb: Ngurangan nyerep sareng nyerna lemak sareng karbohidrat.

Spirulina: Éta tindakan salaku suppressant napsu alatan ayana rélatif luhur fénilalanin, nu tindakan dina puseur napsu. 

Garcinia Cambogia: Ditunjukkeun dina pengobatan obesitas, éta ngabantosan ngirangan glukosa sérum dina diet anu beunghar karbohidrat. 

Laju low: Ngabantosan ngirangan formasi sareng akumulasi lemak awak.

Pamakéan obat ieu dumasar kana resép médis sareng henteu ngaleungitkeun parobihan gaya hirup sapertos pendidikan ulang diet, latihan fisik, tekenan e kualitas saré .

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan kumaha carana ningkatkeun jadwal diet anjeun janjian online.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: