Skip to eusi

Hormon Pro

m siklus Drol

M Drol | Naon eta pikeun sarta mangpaat - Siklus

Waktu maca: 5 menit M Drol mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun anu hoyong nganggo anabolik tanpa nyuntik, éta mangrupikeun PH anu naékkeun tingkat hormon androgenic anu nyababkeun métabolisme sareng massa otot kauntungan tina tingkat hormon anu luhur… tong hilap ngeunaan TPC.

m drol - pro hormonal

M Drol | Anu mana?

Waktu maca: 3 menit Aya sababaraha kompléx anu tiasa ngabantosan anjeun, diantarana suplemén tuangeun sapertos M Drol, anu aya dina kelas prohormonal sareng leres-leres ningkatkeun massa otot, ngajantenkeun beurat "séhat" muncul dina waktos anu singget - sareng dina jumlah anu signifikan ... Teras maca »M Drol | Anu mana?