Skip to eusi

suplemén

Tips leungit gajih gancang

Kumaha leungit lemak lokal sareng kéngingkeun massa ramping? Panggihan sadayana di dieu!

Waktu maca: 7 menit Sarerea hayang, dina sababaraha tingkat, leungit lemak localized, nu mangrupakeun salah sahiji tujuan utama lolobana jalma, tapi maranéhna ogé hayang mangtaun otot dina waktos anu sareng. Sababaraha yakin yén ieu teu mungkin, tapi kabeneran aya kamungkinan pikeun ménta jenis ieu hasil ... Teras maca »Kumaha leungit lemak lokal sareng kéngingkeun massa ramping? Panggihan sadayana di dieu!

Nu pre workout meuli

Pra-latihan: langkung énergi sareng kahayang pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary

Waktu maca: 7 menit Konsumsi pangan pre-workout atawa suplemén penting pisan pikeun mastikeun yén prakték aktivitas fisik bakal dilakukeun ku cara nu panggampangna, nyaeta, kalawan kakuatan jeung precision leuwih, nurutkeun naon ekspektasi. Henteu janten masalah upami tujuan… Teras maca »Pra-latihan: langkung énergi sareng kahayang pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary

ahli gizi pikeun meunangkeun massa otot

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan bédana antara nutrisi fungsional sareng olahraga sateuacan angkat ka ahli gizi

Waktu maca: 6 menit Ahli gizi mangrupikeun profésional anu penting pisan di dunya ayeuna urang hirup, dimana urang terus-terusan ngagaduhan masalah anu timbul tina diet anu goréng. Sadayana jalma tiasa nyandak kauntungan tina konsultasi sareng ahli gizi, naha kusabab alesan éstétika, anu aya hubunganana… Teras maca »Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan bédana antara nutrisi fungsional sareng olahraga sateuacan angkat ka ahli gizi