Skip to eusi

Seni bela diri

muay tongo

Muay Thailand

Waktu maca: 2 menit Dipraktekeun ku rébuan atlit di sakumna dunya, Muay Thai mangrupikeun seni béladiri ti Thailand. Éta kalebet prinsip-prinsip disiplin fisik sareng mental, ogé serangan tempur anu nangtung. Éta gelut kontak, sareng nganggo fists salaku pakarang,… Teras maca »Muay Thailand