Skip to eusi

Ngirangan beurat

Nu pre workout meuli

Pra-latihan: langkung énergi sareng kahayang pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary

Waktu maca: 7 menit Konsumsi pangan pre-workout atawa suplemén penting pisan pikeun mastikeun yén prakték aktivitas fisik bakal dilakukeun ku cara nu panggampangna, nyaeta, kalawan kakuatan jeung precision leuwih, nurutkeun naon ekspektasi. Henteu janten masalah upami tujuan… Teras maca »Pra-latihan: langkung énergi sareng kahayang pikeun kaluar tina gaya hirup sedentary

ahli gizi pikeun meunangkeun massa otot

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan bédana antara nutrisi fungsional sareng olahraga sateuacan angkat ka ahli gizi

Waktu maca: 6 menit Ahli gizi mangrupikeun profésional anu penting pisan di dunya ayeuna urang hirup, dimana urang terus-terusan ngagaduhan masalah anu timbul tina diet anu goréng. Sadayana jalma tiasa nyandak kauntungan tina konsultasi sareng ahli gizi, naha kusabab alesan éstétika, anu aya hubunganana… Teras maca »Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan bédana antara nutrisi fungsional sareng olahraga sateuacan angkat ka ahli gizi

dinner pikeun meunangkeun massa otot

Pangan Pangsaéna pikeun Ngaronjatkeun Massa Otot kanggo Dinner

Waktu maca: 4 menit Pikeun meunangkeun massa otot, dipikanyaho yén anjeun kudu nuturkeun hiji diet ditangtoskeun consuming leuwih kalori, mere leuwih substrat pikeun awak mantuan pikeun ngamekarkeun otot. Tapi lamun datang ka dahar peuting, aya loba mamang ngeunaan kadaharan mana anu kudu dipilih pikeun nyegah akumulasi gajih lamun ... Teras maca »Pangan Pangsaéna pikeun Ngaronjatkeun Massa Otot kanggo Dinner

Pangubaran pikeun nempatkeun beurat: Panggihan anu PANGSAÉNA dina pasaran sareng tips anu sanés!

Waktu maca: 4 menit Sababaraha urang manggihan hésé pikeun meunangkeun beurat, naha alatan genetik, masalah kaséhatan atawa sababaraha faktor séjén, jeung alesan yén, sanajan dahar loba, maranéhanana masih teu bisa meunangkeun beurat maranéhanana kudu, sabab boga métabolisme pisan gancang. Dina kasus ieu henteu salawasna diet pikeun… Teras maca »Pangubaran pikeun nempatkeun beurat: Panggihan anu PANGSAÉNA dina pasaran sareng tips anu sanés!