Skip to eusi

kageulisan

kumaha leungit beuteung

Kumaha carana leungit beuteung: Naha mungkin leungit gancang? Sareng saatos kakandungan?

Waktu maca: 3 menit Puas ku awak anjeun mangrupikeun dasar pikeun séhat sareng diri anjeun. Sanajan kitu, geus ilahar dina sababaraha moments hirup, malah leuwih taun, mangtaun sababaraha pon, utamana di wewengkon beuteung, dimana eta bothers anjeun paling. Sareng milarian… Teras maca »Kumaha carana leungit beuteung: Naha mungkin leungit gancang? Sareng saatos kakandungan?

Kumaha cara ngukur awak awéwé

Kumaha cara ngukur awak? Tips pikeun ngukur hasil anjeun leres!

Waktu maca: 4 menit Pikeun terang upami anjeun aya dina beurat idéal anjeun, upami ukuran anjeun cocog sareng kilo anjeun sareng upami massa ramping anjeun dina jumlah anu saé atanapi goréng, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha itungan. Seueur jalma henteu terang kumaha cara ngukur awak anu leres ... Teras maca »Kumaha cara ngukur awak? Tips pikeun ngukur hasil anjeun leres!

hidrasi bulu homemade

Hidrasi rambut di bumi: Tingali resep anu pangsaéna!

Waktu maca: 5 menit Sanaos anjeun angkat ka salon kalayan sababaraha frekuensi, anjeun moal tiasa mungkir yén hidrasi bumi penting pisan sareng dipikabutuh pikeun sadayana, sanaos éta tetep penting pikeun anu nganggo sababaraha jinis kimia dina rambutna. Ieu kusabab antara hiji prosedur sareng anu sanésna… Teras maca »Hidrasi rambut di bumi: Tingali resep anu pangsaéna!

Sedot sedot: Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan operasi ieu IEUH!

Waktu maca: 5 menit The quest pikeun ngarobah awak sok hébat diantara Brazilians, utamana di kalangan awéwé anu sok manggihan sababaraha "cacat" yén maranéhna rék ngarobah. Sareng panginten éta sababna Brazil mangrupikeun salah sahiji nagara anu ngalaksanakeun operasi plastik panglobana di sakumna… Teras maca »Sedot sedot: Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan operasi ieu IEUH!

Minyak Ojon: Produk Ajaib pikeun Rambut Anjeun! [Pilari sadayana di dieu]

Waktu maca: 5 menit Awéwé boga sipat sia-sia, utamana ku konci maranéhanana anu mantuan pikeun demonstrate ciri jeung kapribadian maranéhanana. Nanging, aranjeunna henteu salawasna tiasa ngalakukeun ieu kalayan gampang, ku kituna aranjeunna milarian sababaraha produk anu tiasa ngahasilkeun hasil anu dipiharep. Sareng éta… Teras maca »Minyak Ojon: Produk Ajaib pikeun Rambut Anjeun! [Pilari sadayana di dieu]

kumis cina naon

Kumis Cina: Naha anjeun ngagaduhan? Pilarian terang kumaha cara ngaleungitkeunana sareng ngagaduhan kulit anu sampurna!

Waktu maca: 6 menit Kumis Cina dicirikeun ku formasi crease nu mana ti irung ka juru sungut. Salian mangrupa umum pisan, kumis Cina bisa rupa-rupa inténsitas ti jalma ka jalma. Hiji hal anu pasti, sadayana gaduh kumis Cina… Teras maca »Kumis Cina: Naha anjeun ngagaduhan? Pilarian terang kumaha cara ngaleungitkeunana sareng ngagaduhan kulit anu sampurna!

suku gagak dina raray

Suku Hayam: Kumaha sababna? Naha anjeun ngagaduhan pangobatan? Diajar sadayana didieu!

Waktu maca: 4 menit Teu aya jalan pikeun lumpat, umur datang pikeun sarerea, sareng sareng éta, tanda waktos, kedutan sareng suku gagak anu dipikahoyong sumping. Sanaos kedutan sareng suku gagak mangrupikeun tanda pangalaman, kalolobaan jalma, khususna awéwé, nyobian nyumputkeunana tina… Teras maca »Suku Hayam: Kumaha sababna? Naha anjeun ngagaduhan pangobatan? Diajar sadayana didieu!