Skip to eusi

kabijakan privasi

Waktu maca: <1 menit

Kami nganggo perusahaan pariwara pihak katilu pikeun ngalayanan iklan nalika kunjungan anjeun ka halaman wéb kami. Pausahaan ieu tiasa nganggo inpormasi (henteu kalebet nami, alamat, alamat email atanapi nomer telepon anjeun) ngeunaan kunjungan anjeun ka ieu sareng situs wéb sanés pikeun nampilkeun pariwara anu aya hubunganana sareng produk sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal prakték ieu sareng cara nyegah perusahaan tina ngagunakeun data ieu.

Iklan Google:

  • Google, salaku panyadia pihak katilu, ngagunakeun cookies pikeun nembongkeun iklan dina ramatloka na.
  • Kalayan cookie DART, Google tiasa nampilkeun pariwara ka panggunana dumasar kana kunjungan anu dilakukeun ka situs-situsna sareng situs-situs sanés dina Internét.
  • Pamaké tiasa nganonaktipkeun cookie DART ku ngadatangan Google Ads sareng Kabijakan Privasi Jaringan Kandungan.

Kabijakan privasi kami tujuanana pikeun:

  • Pastikeun yén pangguna situs wéb / subjek data terang sareng ngartos naon data pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan éta, alesan kunaon kami ngumpulkeun sareng nganggo éta sareng sareng saha kami bagikeunana.
  • Ngajelaskeun kumaha data pribadi nu pamaké / wadah data dibagikeun kalawan kami dipaké sarta diolah.
  • Nyaho lilana waktos data bakal dipikagaduh.
  • Terangkeun sareng terangkeun ka pangguna / subjek data naon hak sareng pilihanna sareng kumaha ngalaksanakeunana.
  • Nyarioskeun cara anu kami anggo pikeun ngajagi privasi anjeun.

Kabijakan privasi ieu manglaku ka sadaya inpormasi/data pribadi sareng data browsing anu dikumpulkeun sareng diolah nalika kunjungan anjeun ka halaman wéb kami, atanapi dikumpulkeun ku cara anu diidinan sacara sah.

Ku ngagunakeun situs wéb kami, anjeun langsung nampi sadaya syarat sareng kaayaan dina dokumén ieu.