Skip to eusi

Diajar kumaha ngurangan bareuh disababkeun ku ingetan cairan

bareuh jeung ingetan cairan
Waktu maca: 7 menit

Salah sahiji masalah pangbadagna nu sababaraha urang boga nyaeta ingetan cairan, nu biasana leuwih umum di awéwé, ngabalukarkeun bareuh badag awak.

Jenis masalah ieu tiasa nyababkeun masalah kaséhatan anu langkung serius, sapertos ingetan cairan ngabalukarkeun hipertensi.

Cara pikeun ngahontal pangurangan bareuh ieu nyaéta pikeun ngirangan ingetan cai, anu tiasa dilakukeun ngaliwatan konsumsi tèh, jus sareng jus. suplemén nu mantuan awak pikeun ngaleungitkeun racun jeung cair.

Upami anjeun hoyong terang sadayana ngeunaan kumaha carana ngirangan bareuh awak disababkeun ku ingetan cairan, pastikeun nuturkeun téks ieu dugi ka ahir ningali pangan naon ngabalukarkeun ingetan cairan!

Ubar di bumi: Ieu kumaha carana ngirangan ingetan cairan

Dina raraga ngurangan ingetan cairan biasa ubar home pikeun ingetan cairan, cara pangalusna nyaéta ngaliwatan tea ingetan cair, nu mantuan ngaleungitkeun racun jeung kaleuwihan cairan, kayaning dandelion, waru jeung peterseli.

3 alesan anu ngabalukarkeun ingetan cairan

Aya seueur alesan naha éta ingetan cairan, Tapi aya sababaraha nu paling umum.

Tilu sabab utama atanapi alesan pikeun lumangsungna ingetan cairan nyaéta kaleuwihan natrium, peradangan dina awak jeung jumlah gajih dina awak, tingali Naon anu tiasa nyababkeun ingetan cairan? :

sabab urang boga ingetan cairan
sabab urang boga ingetan cairan

Natrium

Konsumsi natrium kaleuleuwihan mangrupikeun salah sahiji alesan jalma tiasa kakurangan tina ingetan cai, sareng kalolobaan jalma ngonsumsi langkung seueur uyah tibatan anu sakuduna.

Tip pikeun ngahindarkeun masalah ieu nyaéta ngagentos uyah ku bumbu atanapi uyah herbal, anu ngabantosan ngabumbukeun tuangeun, salian ngirangan konsumsi produk industri.

Ngambek

Peradangan dina awak bisa ngahasilkeun badag ingetan cairan, Jeung alesan pikeun hiji prosés radang téh rupa-rupa, sakumaha dina kasus kasakit atawa sababaraha tipe trauma.

MACA >>>  Minyak Flaxseed: Naon éta? Naha éta ningkatkeun kulit? Kumaha meakeunna? Naha anjeun ngirangan beurat?

Gajih

Konsumsi katuangan berlemak atanapi ayana kaleuwihan gajih dina awak tanggung jawab pikeun ingetan cairan anu langkung ageung dina awak.

Ku kituna, tip nyaéta pikeun nyingkahan konsumsi lemak, naha trans atanapi jenuh, anu tiasa nyababkeun paningkatan peradangan awak.

Suplemén pangalusna pikeun ingetan cairan

Sababaraha conto tina ubar pikeun ingetan cairan sareng suplemén anu saé pikeun ngaleungitkeun ingetan cairan nyaéta:

Lipo 6 Hideung

A thermogenic diimpor ti Amérika Serikat, jeung sugan salah sahiji nu kawentar tur paling dipaké dina sakabéh sajarah.

Boh pikeun anu milari ngaleungitkeun cairan anu dipikagaduh sareng pikeun anu hoyong ngirangan jumlahna gajih awak leuwih jéntré di lipo 6 hideung meuli.

Lipo 6 Hideung mésér
Lipo 6 Hideung mésér

Mamba Hideung

Outro suplemén thermogenic asal impor, sarta dianggap ku loba salaku salah sahiji anu pang potent kungsi dijieun.

Cai mibanda jumlah badag bahan anu gampang ngaleungitkeun cair dipikagaduh.

Sareng sareng éta, éta ogé saé pikeun saha waé anu hoyong ningkat Ngaduruk Gajih awak tingali langkung di Mamba Hideung mésér.

Mamba Hideung mésér
Mamba Hideung mésér

Naraka

The Hellfire thermogenic mangrupa pilihan alus teuing pikeun maranéhanana pilari a thermogenic pikeun maranéhanana pilari teu ukur keur kamampuhan pikeun ngaleungitkeun cairan dipikagaduh, tapi ogé wanting pikeun ngurangan napsu maranéhanana.

Éta mangrupikeun produk anu pikaresepeun pikeun jalma anu ngalaksanakeun kagiatan fisik sareng hoyong leungit beurat gancang, duanana dipikagaduh cairan jeung gajih tingali langkung di hellfire meuli.

Hellfire Meuli
Hellfire Meuli

Naon diuretik anu pangsaéna pikeun nahan cairan?

Tanpa ragu dina diuretik pangalusna pikeun ingetan cairan anu bisa nyadiakeun éliminasi cairan dipikagaduh, nyaeta Xpel:

xpel

Suplemén ieu ngandung kombinasi potent zat, extracts alam jeung mineral sanggup gancang ngurangan ingetan cairan dina individu mana wae. xpel meuli.

Xpel mésér
Xpel mésér

Kumaha ngaleungitkeun ingetan cairan sareng bareuh awak

Ngaleungitkeun ingetan cairan sareng pangurangan bareuh awak tiasa kajantenan ku tip anu gampang, sapertos:

  • drainase limfatik penting pikeun mantuan pikeun ngurangan ingetan cai, guna miceun kaleuwihan cairan jeung racun hadir dina awak, nu bisa dipigawé ku leungeun atawa ku parabot husus.
  • Diét mangrupikeun titik anu penting pikeun ngahindarkeun ingetan cairan sareng ngirangan bareuh awak, janten kedah henteu ngonsumsi tuangeun kaleng anu beunghar natrium, bari ningkatkeun konsumsi katuangan alami sareng diuretik, sapertos buah-buahan.
  • Konsumsi tina suplement ingetan cairan penting pisan pikeun jalma anu hoyong nyingkahan ingetan cairan sareng ngirangan bareuh awak, sababaraha jinis lipo 6 hideung sareng viper hideung, kami nyarankeun toko Suplemén langkung mirah pikeun acquire aranjeunna.
MACA >>>  Tiamat - R2 Panalungtikan Labs | Naon eta pikeun jeung Mangpaat

Kumaha carana nyingkahan masalah ingetan cairan

A ingetan cairan tiasa nyababkeun masalah anu langkung ageung tibatan bareuh awak, tapi ogé tekanan darah tinggi, contona, anu nyababkeun résiko kaséhatan anu ageung. kumaha ngaleungitkeun ingetan cairan ?

Tip primér nyaéta pikeun nyingkahan konsumsi katuangan anu beunghar natrium, sapertos tuangeun olahan sareng sosis, contona, sabab ieu mangrupikeun zat anu nahan cairan.

Di sisi anu sanés, konsumsi katuangan anu beunghar kalium penting pikeun ngahindarkeun ingetan cai, sabab ieu mineral anu tanggung jawab sababaraha fungsi penting dina awak, ngamajukeun kaséhatan jantung sareng cara anu langkung saé. kumaha carana ngaleungitkeun bareuh.

Kadaharan sapertos cau, cai kalapa, melon, tomat jeung alpukat, sajaba sababaraha batur, beunghar gizi ieu.

Salian ningkatkeun konsumsi kalium sareng ngirangan konsumsi natrium, ngahindarkeun diet anu beunghar karbohidrat pangan refined kayaning manisan jeung nu dijieun tina tipung bodas cara sejen pikeun ngajawab masalah ieu.

Tungtungna, meakeun katuangan anu gaduh kakuatan diuretik anu luhur, sapertos samangka, melon, jahé, waru sareng kayu manis, diantara seueur pilihan anu sanés.

3 kabiasaan pikeun ngajawab ingetan cairan

Pikeun anu hoyong ngabéréskeun ingetan cairan ku cara anu langkung gampang, aya tilu kabiasaan anu nalika diterapkeun dina kahirupan anjeun tiasa masihan hasil anu luar biasa, ieu mangrupikeun 3 tip ngeunaan cara ngabéréskeun ingetan cairan:

  • Latihan kagiatan fisik mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngirangan bareuh awak anu disababkeun ku ingetan cai, ngabantosan leungitna beurat.
  • Ngonsumsi teas anu gaduh épék diuretik mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngahindarkeun ingetan cairan, ku ngaleungitkeun racun sareng cai, sapertos dina hal tea buntut kuda atanapi waru.
  • Ngajaga diri anjeun tetep hidrasi, nginum sahenteuna dua liter cai sadinten, mangrupikeun cara sanés pikeun ngaleungitkeun racun sareng ngirangan. ingetan cairan jeung nyegah penampilan cellulite

Bédana dina ingetan cairan vs gajih

bédana tina ingetan cairan pikeun gajih anu cukup basajan tur gampang ngartos, tingali di handap nu bédana dina ingetan cairan vs gajih:

  • Ingetan cairan lumangsung alatan akumulasi kaleuleuwihan cai jeung cairan séjén dina spasi antara sél
       
  • Lemak awak nyaéta paningkatan volume sél lemak, anu tiasa disimpen di daérah beuteung, pingping atanapi panangan, contona.

Kumaha carana nyegah ingetan cairan nalika kakandungan

Mangsa kakandungan mangrupikeun salah sahiji parobihan anu ageung dina awak awéwé sareng salah sahijina nyaéta paningkatan ingetan cairan, nu ngabalukarkeun bareuh awak, utamana dina beuteung jeung pingping.

MACA >>>  6 aplikasi pikeun ngémutan nginum cai!

Pikeun nyingkahan masalah ieu, tips pikeun kumaha carana nyegah ingetan cairan nyaéta:

  • Tetep hidrasi ku nginum sahenteuna 3 liter cai sadinten
  • Ngajaga diet sehat sarta saimbang, sakumaha alam jéntré
  • Ngurangan konsumsi pangan anu ngahasilkeun ingetan cairan, kayaning nu beunghar gula, natrium, lemak, antara séjén
  • Hindarkeun tetep dina posisi anu sami kanggo waktos anu lami
  • terang langkung seueur ngeunaan kumaha carana nyegah ingetan cairan nalika kakandungan

Menstruasi sareng ingetan cairan

Dina poé saméméh kareseban sareng ingetan cairan, aya paningkatan dina produksi hormon progesteron, nu naek ingetan cairan, nu dititénan dina breasts jeung wewengkon beuteung.

Saatos période ieu sareng awal aliran menstruasi, tingkat hormon ieu ngirangan sareng bareuh awak turun.

Kumaha carana ngirangan ingetan cairan salami periode anjeun

Cara anu pangsaéna pikeun ngahindarkeun ingetan cairan salami periode menstruasi nyaéta ningkatkeun konsumsi katuangan anu séhat sareng gizi anu penting pikeun awak, sapertos vitamin Sareng ningali langkung seueur ngeunaan kumaha carana ngurangan ingetan cairan salila periode menstruasi.

Vitamin ieu, nu bisa kapanggih dina siki minyak, alpukat jeung minyak zaitun minyak zaitun, mantuan pikeun nyegah bareuh awak jeung ingetan cairan dina awak.

Naha kontraséptif ngabalukarkeun ingetan cairan

Loba jalma nanya lamun kontrasépsi ngabalukarkeun ingetan cairan, pamakéan kontraséptif geus ilahar ku bagian badag awéwé, tapi éta ogé leres yen eta dibangkitkeun gain beurat.

Ieu lumangsung alatan ingetan cairan nu leuwih gede, saprak Pél ieu boga dina komposisi na sababaraha hormon sarta hébat concentração di antarana dibangkitkeun masalah ieu jeung kanaékan bareuh awak.

Kumaha carana ngaleungitkeun ingetan cairan disababkeun ku kontraséptif

Awéwé anu ngagunakeun kontraséptif neangan nyaho kumaha carana ngurangan ingetan cai, ambéh maranéhanana henteu sangsara tina bareuh awak.

tip pikeun kumaha ngaleungitkeun ingetan cairan disababkeun ku kontrol kalahiran  Hal utama nyaéta konsumsi katuangan anu gaduh sipat diuretik, sahingga ngirangan résiko ingetan cairan, sapertos samangka, bayem sareng melon.

Cellulite sarta ingetan cairan

Salah sahiji panyabab utama cellulite nyaéta ingetan cai, anu nyababkeun bareuh awak anu langkung ageung sareng irregularities muncul dina kulit, nyababkeun penampilan kulit jeruk anu teu pikaresepeun. cellulite sarta ingetan cairan.

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.




Lebetkeun Captcha Ieuh: