Kërce tek përmbajtja kryesore
Koha e leximit: <1 Minuto

shëndetin dhe të ushqyerit

Informacione të thjeshta për shëndetin, stërvitjen dhe ushqimin për të bërë një ndryshim në rezultatet tuaja.

Këshilla për dietë

Lajme për DIET

Hidhini një sy pjatave dhe recetave më të mira për të arritur qëllimin tuaj, qoftë ai fitim masiv ou dobësim, ne zgjedhim për ju ushqimin më të mirë për qëllimin e duhur.


Këshilla për ushtrime

Lajme rreth ushtrimeve fizike

Shihni mënyrën më të mirë për të ekzekutuar lëvizjet dhe për të mësuar ushtrime të reja për të bërë në shtëpi dhe në palestër, profesionistët tanë do t'ju mësojnë se si t'i ekzekutoni në mënyrë perfekte të gjitha!


Këshilla për anabolikët

Lajme mbi steroidet anabolike

Shihni se çfarë është më e mira për ju shtim i masës muskulore, profesionistët tanë e kanë shkruar këtë përmbajtje me shumë kujdes, kurseni kohën tuaj duke studiuar përpara se ta përdorni.

Kush shkruan…

Profesionistët tanë

Nutricionist Rio de Zhaneiro

mjek diete
Dr.Lis Lenzi

Nutricionist Rio de Zhaneiro

mjek diete
Dr. Larisa Scharf