Прескокнете до содржината
Време на читање: <1 минута

здравје и исхрана

Едноставни информации за здравјето, вежбањето и исхраната за да направите разлика во вашите резултати.

Совети за исхрана

Вести за ДИЕТА

Погледнете ги најдобрите јадења и рецепти за да ја постигнете целта, било да е тоа масовна добивка ou emaciation, ја избираме за вас најдобрата храна за вистинската намена.


Совети за вежбање

Вести за физичките вежби

Погледнете го најдобриот начин за извршување на движењата и научете нови вежби за правење дома и во теретана, нашите професионалци ќе ве научат како совршено да ги извршите сите!


Совети за анаболиците

Анаболни вести

Погледнете што е најдобро за вас зголемување на мускулната маса, нашите професионалци ја напишаа оваа содржина со големо внимание, заштедете време за учење пред да ја користите.

Кој пишува…

Нашите професионалци

Нутриционист Рио де Жанеиро

Нутриционист
д-р Лис Ленци

Нутриционист Рио де Жанеиро

Нутриционист
д-р Лариса Шарф