Skip isi
Wektu maca: <1 menit

kesehatan lan nutrisi

Informasi prasaja babagan kesehatan, olahraga lan nutrisi kanggo nggawe bedane asil sampeyan.

Tips diet

Kabar babagan DIET

Deleng sajian lan resep-resep sing paling apik kanggo nggayuh tujuan sampeyan, apa wae entuk massa ou nglencerake, kita milih kanggo sampeyan panganan paling apik kanggo tujuan tengen.


Tips ngleksanani

Kabar babagan olah raga

Deleng cara paling apik kanggo nglakokake obahe lan sinau latihan anyar sing kudu ditindakake ing omah lan ing gedung olahraga, para profesional bakal mulang sampeyan carane nindakake kabeh kanthi sampurna!


Tips ing Anabolics

Warta Anabolik

Delengen apa sing paling apik kanggo sampeyan gain massa otot, para profesional kita wis nulis konten iki kanthi ati-ati, irit wektu sinau sadurunge nggunakake.

Sapa sing nulis…

Profesional kita

Nutritionist Rio de Janeiro

ahli gizi
Dr. Lis Lenzi

Nutritionist Rio de Janeiro

ahli gizi
Dr. Larissa Scharf